Παναθηναϊκός: Προχωράει σε μεταγραφές στελεχών λόγω ΟΑΚΑ!

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζει μεταγραφές στελεχών ώστε να κάνει το ΟΑΚΑ πιο σύγχρονο και σε μοντέλο NBA με fan experience.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κάνει συσκέψεις επί συσκέψεων με κεντρικό ζήτημα της ατζέντας τους το ΟΑΚΑ, τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν και το πλάνο που θα ακολουθηθεί τους επόμενους μήνες.

Η απόφαση που έχει πάρει ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, είναι να μετατραπεί το ΟΑΚΑ σε έναν χώρο που δεν έχει υπάρξει ξανά στην Ελλάδα και πιθανόν και στην Ευρώπη, ειδικά όταν μιλάμε για κλειστό χώρο αθλητικής διοργάνωσης γεγονότων. Η φιλοδοξία του και το σχέδιό του θέλουν το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων να… μεταλλάσσεται το επόμενο διάστημα σε κάτι μοναδικό και ξεχωριστό.

Με δεδομένο, λοιπόν, ότι ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει ολικό… λίφτινκ και πολλές αλλαγές παντού, το βάρος δεν πέφτει μόνο στο κομμάτι της αισθητικής του γηπέδου. Με απόφαση του ιδιοκτήτη, οι «πράσινοι» προχωρούν άμεσα σε προσλήψεις κορυφαίων στελεχών ακόμα κι από πολυεθνικές εταιρείες, που θα αναλάβουν να τρέξουν το «πράσινο ΟΑΚΑ», αλλά και όλες τις «εξωαγωνιστικές» ενέργειες της ΚΑΕ από εδώ και στο εξής. Πρόκειται για ανθρώπους που δραστηριοποιούνται σε διαφορετικούς τομείς, τους οποίους το «τριφύλλι» θέλει να βάλει στο δυναμικό του. Με άλλα λόγια, οι «πράσινοι» προχωρούν σε… μεταγραφές από το πάνω ράφι εντός και εκτός παρκέ το φετινό καλοκαίρι. 

Στο πλαίσιο αυτό ο Παναθηναϊκός έβαλε τον Βαγγέλη Χρυσοχόο σε θέση CEO. Ο μέχρι πρότινος Υπεύθυνος στο Εμπορικό Τμήμα και το Τμήμα Marketing της Μεταξύ άλλων, ο Παναθηναϊκός σχεδιάζει και ένα application, στο οποίο ο κόσμος που ενδιαφέρεται θα μπορεί να διαχειριστεί και να προγραμματίσει οτιδήποτε θα θέλει να κάνει στο ΟΑΚΑ.  ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε σε θέση ευθύνης σε ό,τι αφορά το γήπεδο και τις εργασίες που θα γίνουν έως τον συντονισμό σε όλα τα θέματα.

Από εκεί και πέρα, το «τριφύλλι» έχει βγει στην αγορά και κάνει προσλήψεις και για άλλες θέσεις, με μάνατζερ διαφορετικού τύπου, που ο καθένας θα έχει στην ατζέντα του ένα διαφορετικό σημείο εστίασης. Οι προσλήψεις δεν έχουν ολοκληρωθεί, καθώς αναζητούνται δεκάδες (!) στελέχη, που μεταξύ άλλων θα επωμιστούν ρόλους όπως οι παρακάτω, αναφέρονται ενδεικτικά:

  • Games/ Events and fans Experience Manager
  • Hospitality Supervisor
  • Sponsorship and Corporate Sales Manager
  • Ticketing Manager
  • Content and Creative Supervisor

Μεταξύ άλλων, ο Παναθηναϊκός σχεδιάζει και ένα application, στο οποίο ο κόσμος που ενδιαφέρεται θα μπορεί να διαχειριστεί και να προγραμματίσει οτιδήποτε θα θέλει να κάνει στο ΟΑΚΑ. 

Ο Παναθηναϊκός θέλει να δώσει τεράστια έμφαση στην εμπειρία που θα έχει ο κόσμος, που θα πηγαίνει στο γήπεδο. Το κομμάτι του συνολικού «experience» είναι αυτό που θέλουν να αναβαθμίσουν οι «πράσινοι» και πάνω σε αυτό σκοπεύουν να φέρουν… αέρα από το ΝΒΑ. Δηλαδή, το «τριφύλλι» φιλοδοξεί να φτιάξει έναν σύγχρονο χώρο που θα μπορεί να δίνει στον κάθε φίλαθλο μια μοναδική εμπειρία. Μια εμπειρία που θα κάνει τον κόσμο να πηγαίνει στο γήπεδο, να περνάει καλά και να μένει περισσότερο χρόνο και όχι αυστηρά τις δύο ώρες που διαρκεί ένας αγώνας.

Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Το πλάνο -ανάμεσα σε άλλα- προβλέπει διάφορα shows εντός και εκτός γηπέδου, σύγχρονο φωτισμό επιπέδου ΝΒΑ με λέιζερ και άλλα, όπως και «πλούσια» happenings εντός και εκτός κλειστού. Δραστηριότητες που δεν υπάρχουν σε κανένα άλλο ευρωπαϊκό κλειστό. Μάλιστα, όπως ανέφερε ο Γιαννακόπουλος την Τετάρτη (19/7) μέσω των social media, η «πράσινη» ΚΑΕ σκοπεύει να ξοδεύει 1,2 εκατομμύρια ευρώ κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν για τον ήχο, τον φωτισμό και τις υπόλοιπες διορθωτικές κινήσεις που θα γίνουν στο ΟΑΚΑ.

Όλα τα παραπάνω θα είναι επί της ουσίας μια μεγάλη επένδυση, που αναλαμβάνει ο Γιαννακόπουλος, προκειμένου να δημιουργηθεί ένας πυλώνας ψυχαγωγίας, ένας χώρο που ο κόσμος θα περνάει καλά. Άλλωστε, στόχος του «τριφυλλιού» είναι να προσεγγίσει όσες περισσότερες οικογένειες μπορεί, να κάνει το γήπεδο έναν χώρο ψυχαγωγίας και για τα παιδιά και να «ανοιχτεί» σε ανθρώπους κάθε ηλικίας που αγαπούν τον Παναθηναϊκό και τον αθλητισμό. 

Σε κάθε περίπτωση, την ώρα που η προσοχή του κόσμου είναι -δικαιολογημένα- στραμμένη στην ενίσχυση του ρόστερ του κόουτς Αταμάν, ο Παναθηναϊκός προχωράει σε μεταγραφές κορυφαίων στελεχών, που θα μπουν άμεσα στη διοικητική πυραμίδα του. Την ίδια στιγμή, οι «πράσινοι» έχουν ρίξει μεγάλο βάρος και στις διορθωτικές κινήσεις που απαιτούνται στο ΟΑΚΑ και έχουν βάλει ψηλά τον πήχη.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης:

Ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Σενγκέλια!

Αποκαλύψεις Γιαννακόπουλου για Ντόρσεϊ, Χεζόνια, Βέσελι και Ταβάρες!

Αφήστε μια απάντηση

Δείτε επίσης