Παναθηναϊκός: Πρόστιμο για το Game 5 με το Περιστέρι!

Ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με πρόστιμο από τον αθλητικό δικαστή για το πέμπτο παιχνίδι των ημιτελικών κόντρα στο Περιστέρι.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 1.500 ευρώ για παραπτώματα και υβριστικά συνθήματα κατά τη διάρκεια του Game 5 της σειράς με το Περιστέρι.

Αναλυτικά η δήλωση του αθλητικού δικαστή: «Eπιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ): α) για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας (υβριστικά συνθήματα), το χρηματικό πρόστιμο των χιλίων (1.000,00) ευρώ, β) για υβριστικό σύνθημα με αποδέκτες μη φυσικά πρόσωπα, το χρηματικό πρόστιμο των πεντακοσίων (500,00) ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1971 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΕ 2003) που διεξήχθη στις 30-5-2023».

Σε μείωση έως και 6 εκατομμύρια θα προχωρήσει η Βίρτους Μπολόνια!

Αφήστε μια απάντηση

Δείτε επίσης