Παναθηναϊκός: Προς ανανέωση ο αρχηγός, ενδιαφέρον για Χεζόνια

Ο Παναθηναϊκός έχει ως προτεραιότητα την ανανέωση του Γιώργου Παπαγιάννη, ενώ στο κάδρο υπάρχει και ο Μάριο Χεζόνια.

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν κάτι που επιβεβαιώνεται με την παρουσία του Εργκίν Αταμάν στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο και την συνάντηση του με τους ανθρώπους της ομάδας.

Προτεραιότητα των «πρασίνων» αποτελεί η δημιουργία ενός δυνατού ελληνικού κορμού κι αυτό ισοδυναμεί με την ανανέωση του αρχηγού Γιώργου Παπαγιάννη. Το κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι θετικό σε σχέση με κάποιους μήνες πριν, έχει γίνει η πρώτη προσέγγιση κι σύμφωνα με πληροφορίες ο Παναθηναϊκός θα του προτείνει ανανέωση για τουλάχιστον τρία χρόνια με αυξημένες αποδοχές. Θυμίζουμε ο Παπαγιάννης άλλαξε ατζέντη πριν από μερικές εβδομάδες.

Όπως ξέρουμε το «τριφύλλι» έχει δείξει ενδιαφέρον για πολλούς παίκτες, ανάμεσα τους βρίσκεται βέβαια και ο Μάριο Χεζόνια. Ο Κροάτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης ωστόσο δεν πρέπει να θεωρείται απαγορευτική πιθανή του αποδέσμευση ειδικά αν το επιθυμεί ο ίδιος. Μία τόσο ποιοτική μεταγραφή κι ειδικά η επιστροφή του «σούπερ» Μάριο αποτελεί επιθυμία όλων των φίλων του Παναθηναϊκού όμως την τελική απόφαση θα τη πάρει ο Εργκίν Αταμάν.

Συνάντηση του Εργκίν Αταμάν με Γιαννακόπουλο!

Αφήστε μια απάντηση