Ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ βρίσκεται στο επίκεντρο της μεταγραφικής επικαιρότητας, καθώς οι τελευταίες πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα στο φινάλε της φετινής σεζόν – γεγονός που δεν περνά απαρατήρητο από τον Παναθηναϊκό AKTOR.
Ο Ισπανός διεθνής σέντερ, που επέστρεψε στην Ευρώπη έπειτα από αρκετά χρόνια στο NBA, δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί πλήρως στη φιλοσοφία των «μπλαουγκράνα», και τα σενάρια περί αποχώρησής του πληθαίνουν. Όπως αποκάλυψε το «Όλα Πράσινα», ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί στενά την υπόθεση και δεν αποκλείεται να κινηθεί δυναμικά για την απόκτησή του, εφόσον δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες.
Η «πράσινη» φροντ λάιν στηρίζεται στον Ματίας Λεσόρ, που δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2027, όμως το ρόστερ ενδέχεται να αλλάξει σημαντικά το καλοκαίρι, με τις περιπτώσεις των Γκέιμπριελ και Γιούρτσεβεν να παραμένουν ανοιχτές. Σε αυτό το πλαίσιο, η πιθανή προσθήκη του Γουίλι Ερνανγκόμεθ θα αποτελούσε τεράστια ενίσχυση, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη ισχύ στη ρακέτα.
Παράλληλα, δεν πρέπει να παραγνωρίζεται και η παρουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στον Παναθηναϊκό, καθώς οι δύο αδερφοί έχουν εξαιρετική σχέση και στο παρελθόν έχουν εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστούν μαζί σε συλλογικό επίπεδο. Η κοινή τους παρουσία στην Εθνική Ισπανίας έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα επιτυχημένη, και το ενδεχόμενο να φορέσουν την ίδια φανέλα και σε συλλογικό επίπεδο φαντάζει ρεαλιστικό όσο ποτέ.
Για περισσότερα Παναθηναϊκά νέα διαβάστε μας στο Pickngreen.gr.
Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!
Σχετικά άρθρα:
- Η πρόβλεψη του Λιθουανού δημοσιογράφου, Αουγκούστας Σουλιάουσκας για το Παναθηναϊκός – Εφές!
- Το νέο συμβόλαιο του Τζέντι Όσμαν με τον Παναθηναϊκό – Η σημαντική αύξηση που πήρε
- Η σύζυγος του Τζέριαν Γκραντ αντέδρασε για την αδικία εις βάρος του Αμερικάνου γκαρντ του Παναθηναϊκού με την μη ανάδειξη του ως αμυντικό της χρονιάς!
- Ο επόμενος που θα πρέπει να πάρει σειρά στις ανανεώσεις του Παναθηναϊκού και το αξίζει
- Το γύρισε ο Πέτρος Κουσουλός… και μαζεύτηκε μετά την τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου κατά του!