Παναθηναϊκός: Οι επιλογές των Ναν και Χουάντσο για το βραβείο MVP!

Οι Κέντρικ Ναν και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ έδωσαν τις επιλογές τους για την κορυφαία 5αδα της Euroleague αλλά κι τον MVP.
Παναθηναϊκός πρόγραμμα

Η regular season της Euroleague ολοκληρώθηκε και κάποιοι από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της σεζόν ψήφισαν για την κορυφαία πεντάδα της χρονιάς. Ανάμεσά τους οι Κέντρικ Ναν και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, που αποκάλυψαν τις προσωπικές τους επιλογές για τους καλύτερους της χρονιάς.

Η σύζυγος του Τζέριαν Γκραντ αντέδρασε για την αδικία εις βάρος του Αμερικάνου γκαρντ του Παναθηναϊκού με την μη ανάδειξη του ως αμυντικό της χρονιάς!

Πολυαναφερόμενα ονόματα στις ψήφους των παικτών ήταν οι Σορτς, Χέιζ-Ντέιβις, Ναν και Βεζένκοφ, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική τους παρουσία μέσα στη σεζόν.

Οι επιλογές των παικτών:

  • Κέντρικ Ναν: Ψήφισε τον εαυτό του ως MVP, ενώ την πεντάδα του συμπληρώνουν οι Σόρτς, Βεζένκοφ, Χέιζ-Ντέιβις και Ταβάρες.
  • Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: Έβαλε στην κορυφή τον Ναβ (MVP), ενώ επέλεξε επίσης τους Σόρτς, Χέιζ-Ντέιβις, Βεζένκοφ και Ουίλι Ερνανγκόμεθ.
  • Σέιν Λάρκιν: Συμφώνησε με την επιλογή Σόρτς για MVP και επέλεξε επίσης τους Ναβ, Βεζένκοφ, Χέιζ-Ντέιβις και Έντουαρντς.
  • Έντι Ταβάρες: Ψήφισε τον Βεζένκοφ ως MVP, και διάλεξε και τους Ναβ, Σόρτς, Χέιζ-Ντέιβις και Καμπάσο.
  • Ναντίρ Ίφι: Επέλεξε Σόρτς ως MVP, ενώ πρόσθεσε τους Έντουαρντς, Ντιάλο, Βεζένκοφ και Ταβάρες στην ιδανική του πεντάδα.

Για περισσότερα Παναθηναϊκά νέα διαβάστε μας στο Pickngreen.gr.

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!

Σχετικά άρθρα:

Αφήστε μια απάντηση

Δείτε επίσης