Παναθηναϊκός: Νέο sold out για το παιχνίδι με τη Βαλένθια! (pic)

Το νέο sold out του Παναθηναϊκού για το ματς με τη Βαλένθια επιβεβαιώνει ξανά την ασταμάτητη δίψα του κόσμου για την ομάδα του Αταμάν.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να κινείται σε… ευρωπαϊκούς ρυθμούς υψηλής ζήτησης, ανακοινώνοντας ακόμη ένα sold out στο «Telekom Center Athens», αυτή τη φορά για την αναμέτρηση της 5ης Δεκεμβρίου απέναντι στη Βαλένθια. Οι φίλοι του «τριφυλλιού» εξάντλησαν όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια μέρες πριν το τζάμπολ, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι το γήπεδο έχει μετατραπεί στο πιο «καυτό» σημείο της EuroLeague.

Τότε αναμένεται να κυκλοφορήσουν τα πρώτα εισιτήρια για το Final Four της Αθήνας – Οι τιμές!

Το T-Center συνεχίζει να ζει μοναδικές στιγμές φέτος, με τον Παναθηναϊκό να γράφει το ένα sold out μετά το άλλο. Το παιχνίδι με τη Βαλένθια για τη 14η αγωνιστική της EuroLeague έγινε ανάρπαστο, καθώς ο κόσμος έσπευσε να εξασφαλίσει θέση για ακόμη μία απαιτητική μάχη. Η εικόνα είναι πλέον σταθερή: κάθε ευρωπαϊκό ματς θυμίζει… τελικό.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν πραγματοποιεί μια εντυπωσιακή πορεία το τελευταίο διάστημα, γεγονός που έχει εκτοξεύσει την προσμονή και τον ενθουσιασμό των φιλάθλων. Η ατμόσφαιρα στο «Telekom Center Athens» έχει γίνει σημείο αναφοράς σε όλη την Ευρώπη, με τα decibels να χτυπούν «κόκκινο» και την έδρα να μοιάζει πραγματικά αδιαπέραστο φρούριο.

Με το sold out απέναντι στη Βαλένθια, ο Παναθηναϊκός φτάνει στο τέταρτο συνεχόμενο πλήρες σπίτι στη διοργάνωση — μια επίδοση που αποδεικνύει τόσο την πίστη του κόσμου στην ομάδα όσο και την επιστροφή του συλλόγου στην κορυφή της ευρωπαϊκής σκηνής. Ο Δεκέμβρης προμηνύεται εξαιρετικά «καυτός», με κρίσιμες αναμετρήσεις και αυξανόμενο ενθουσιασμό στις εξέδρες.

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!

Για περισσότερα Παναθηναϊκά νέα διαβάστε μας στο Pickngreen.gr.

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ