Παναθηναϊκός: Με 5 απουσίες η προπόνηση, παραμένουν κλινήρη 3 μέλη του σταφ!

Βελτιωμένη εικόνα στο «πράσινο» στρατόπεδο, με λιγότερες απουσίες παικτών, αλλά τη γρίπη Α να κρατά εκτός τρία μέλη του στάφ.
Παναθηναϊκός Βαλένθια

Με πέντε απουσίες πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού την Κυριακή (28/12), δύο ημέρες πριν την αναμέτρηση με το Μαρούσι, που θα διεξαχθεί τελικά την Τρίτη (30/12, 18:30) μετά την αναβολή της.

Τότε αναμένεται να κυκλοφορήσουν τα πρώτα εισιτήρια για το Final Four της Αθήνας – Οι τιμές!

Η κατάσταση στο στρατόπεδο του «τριφυλλιού» παρουσιάζεται ελαφρώς βελτιωμένη, καθώς οι απουσίες των παικτών μειώθηκαν από οκτώ σε πέντε σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες. Σε σύγκριση με το Σάββατο (27/12), ακόμη τρεις παίκτες συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα, δείγμα ότι η γρίπη Α αρχίζει σταδιακά να υποχωρεί.

Παράλληλα, τρία μέλη του προπονητικού επιτελείου παραμένουν κλινήρη, ενώ προληπτικά όλα τα μέλη της ομάδας – ακόμη και όσοι είναι διαθέσιμοι – ακολουθούν φαρμακευτική αγωγή. Υπενθυμίζεται ότι συνολικά 11 άτομα της αποστολής (8 παίκτες και 3 μέλη του σταφ) είχαν προσβληθεί από γρίπη Α μετά την επιστροφή της ομάδας από το Κάουνας και το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις.

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!

Για περισσότερα Παναθηναϊκά νέα διαβάστε μας στο Pickngreen.gr.

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ