Παναθηναϊκός: Με δική του πρωτοβουλία απέβαλε όλη την πρώτη σειρά των court seats

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με δική της πρωτοβουλία απομάκρυνε την πρώτη σειρά των court seats στο ΟΑΚΑ, μετά το επεισόδιο με τον Εβάν Φουρνιέ στο Game 3 των τελικών της GBL.
Παναθηναϊκός court seat

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο επεισόδιο με τον Εβάν Φουρνιέ κατά τη διάρκεια του Game 3 των τελικών. Οι «πράσινοι», με πρωτοβουλία τους, απέβαλαν την πρώτη σειρά των court seats για να αποτρέψουν την κλιμάκωση της έντασης.

Νέα εριστική ατάκα από τον Γιώργο Μπαρτζώκα… αυτή τη φορά με αποδέκτη την Δέσποινα Γιαννακοπούλου!

Άμεση παρέμβαση για την ομαλή συνέχεια

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Magic Euroleague», η διοίκηση του Παναθηναϊκού επέλεξε να απομακρύνει τους φιλάθλους από την πρώτη σειρά των court seats αμέσως μετά την προκλητική χειρονομία του Φουρνιέ προς την εξέδρα.

Κίνηση για την αποφυγή εκτράχυνσης έκανε ο Παναθηναϊκός

Με αυτόν τον τρόπο, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έδειξε έμπρακτα την πρόθεσή της να προστατεύσει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και να προλάβει ενδεχόμενα επεισόδια, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα πως δεν θα επιτρέψει ακραίες συμπεριφορές να εκτροχιάσουν τους τελικούς.

Περισσότερα «πράσινα» νέα μπορείτε να διαβάσετε στο Pickngreen.gr!

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ