Παναθηναϊκός: Η θέση των «πρασίνων» για τις φήμες δημιουργίας νέας λίγκας

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός πήρε θέση στις φήμες δημιουργίας νέας λίγκας μετά από συνεργασία του NBA με την FIBA.

Η πιθανότητα εισόδου του NBA στο ευρωπαϊκό μπάσκετ αποκτά νέες διαστάσεις, καθώς οι φήμες για τη δημιουργία μιας νέας λίγκας, σε συνεργασία με τη FIBA, εντείνονται.

Σύμφωνα με τη Relevo, το NBA έχει ήδη προσεγγίσει κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες, όπως τον Παναθηναϊκό, ενώ περιμένει τις απαντήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης και της Φενέρμπαχτσε. Η νέα διοργάνωση φέρεται να προγραμματίζεται για τη σεζόν 2026-2027, με τη συμμετοχή προαναφερόμενων και πιθανώς άλλων ομάδων, που θα ενισχύσουν το όραμα της λίγκας.

«ΒΟΜΒΑ» μεγατόνων στο ευρωπαϊκό μπάσκετ με το ΝΒΑ να θέλει να δημιουργήσει δική του λίγκα – Ποιες ομάδες προσέγγισαν ήδη!

Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με το «Eurohoops», ο Παναθηναϊκός διέψευσε οποιαδήποτε επαφή με το NBA ή τη FIBA για αυτό το ζήτημα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι συζητήσεις μπορεί να βρίσκονται ακόμα σε προκαταρκτικό στάδιο.

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!

Για περισσότερα Παναθηναϊκά νέα διαβάστε μας στο Pickngreen.gr.

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ