Παναθηναϊκός: Η λίστα των ψηλών για αντί-Λεσόρ!

Μετά την επιτυχημένη επέμβαση του Ματίας Λεσόρ, ο Παναθηναϊκός στρέφεται στην αγορά για την απόκτηση σέντερ.
Παναθηναϊκός παίκτης για την θέση του Γιουρτσεβέν

Ο τραυματισμός του Ματίας Λεσόρ και η απουσία του για τουλάχιστον τέσσερις μήνες αναγκάζουν τον Παναθηναϊκό να εξετάσει προσεκτικά τις επιλογές του για την απόκτηση ενός νέου σέντερ.

Όλες οι ομάδες τις Euroleague ευχήθηκαν στον Ματίας Λεσόρ… εκτός από ΤΡΕΙΣ!

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη λίστα του συλλόγου περιλαμβάνονται μεγάλα ονόματα όπως οι Χασιέλ Ριβέρο (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Τζόναθαν Μότλεϊ (Χάποελ Τελ Αβίβ), Μπρούνο Καμπόκλο (Χάποελ Τελ Αβίβ), Ντέβιν Μπούκερ (Μπάγερν Μονάχου).

Παράλληλα, εξετάζεται και η περίπτωση του Μπρούνο Φερνάντο από το NBA (Τορόντο), αν και η συγκεκριμένη επιλογή θεωρείται πιο δύσκολη λόγω της διαθεσιμότητάς του.

Ο Παναθηναϊκός καλείται να βρει άμεσα μια λύση που θα καλύψει το κενό του Λεσόρ και θα ενισχύσει τη ρακέτα της ομάδας για τη συνέχεια της Euroleague και του ελληνικού πρωταθλήματος.

Για περισσότερα Παναθηναϊκά νέα διαβάστε μας στο Pickngreen.gr.

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!

Σχετικά άρθρα:

Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ