Παναθηναϊκός: Γκριγκόνις διετίας

Η «βόμβα» του Παναθηναϊκού «έσκασε»: ο Μάριους Γκριγκόνις ανακοινώθηκε από το «τριφύλλι» για την επόμενη διετία. Απόλυτη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ που έλεγε για συμφωνία τις τελευταίες μέρες.

Και με τη… βούλα στο ΟΑΚΑ για το «τριφύλλι» ο Λιθουανός σούτινγκ γκαρντ. Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του πολύ ποιοτικού παίκτη, που έρχεται στην Αθήνα για να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο σύνολο που «χτίζει» ο Ντέγιαν Ράντονιτς.

Ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Άντριου Άντριους!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ εδώ και μέρες είχε γίνει γνωστό το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον παίκτη, καθώς και ότι είχε επέλθει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Για να φτάσουμε εκεί, όμως, χρειάστηκε και το πράσινο φως από την Τσσκα Μόσχας, η οποία είχε συμβόλαιο με τον 28χρονο μέχρι το 2024, όπως επίσης χρειάστηκε κι ένα τριμερές settlement agreement, κάτι που είναι αρκετά σπάνιο σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

Οι «πράσινοι» εκμεταλλεύτηκαν τις άριστες σχέσεις που διατηρούν με τους Μοσχοβίτες σε διοικητικό επίπεδο και το συμβόλαιο με τη ρωσική ομάδα δεν αποτέλεσε πρόβλημα τελικά, ύστερα από την καταβολή ενός buy out ύψους 350.000€.

Από την Δευτέρα(11/7) σύμφωνα με πληροφορίες που είχατε διαβάσει και στην ιστοσελίδα μας το «τριφύλλι» και ο άλλοτε ηγέτης της Ζαλγκίρις είχαν φτάσει σε συμφωνία και έμεναν μόνο οι τελικές λεπτομέρειες, οι οποίες αν και ήταν σύνθετες διευθετήθηκαν, για να έρθει η ανακοίνωση από την πλευρά της «πράσινης» ΚΑΕ. Μάλιστα το ενδιαφέρον των Βαλένθια και Ζάλγκιρις δεν έδειξε να ανησυχεί καθόλου τους πράσινους.

Πλέον, ο Λιθουανός θα κληθεί να αντικαταστήσει τον Νεμάνια Νέντοβιτς, ως starter στη θέση «2» για τον Παναθηναϊκό.

Πηγή: Sdna.gr

This Post Has One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Δείτε επίσης