Παναθηναϊκός: Γεμίζει το ΟΑΚΑ με Προμηθέα – Τόσα εισιτήρια έχουν μείνει!

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δίνει την τελευταία ψυχολογική ώθηση πριν το Final Four, καθώς απέμειναν μόλις 600 εισιτήρια για το ματς με τον Προμηθέα.

Το κλίμα στον οργανισμό του Παναθηναϊκού είναι πανηγυρικό μετά την πρόκριση στο Final Four, ωστόσο η ομάδα του Εργκίν Αταμάν παραμένει συγκεντρωμένη και στα εγχώρια καθήκοντα. Ο αυριανός αγώνας με τον Προμηθέα Πατρών Βίκος Cola (12/5, 20:15) για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος αναμένεται να διεξαχθεί σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα.

Είδηση – βόμβα φέρνει τον Παναθηναϊκό ως φαβορί για τον Τι Τζέι Σορτς!

Η διάθεση των εισιτηρίων κινείται με εντυπωσιακούς ρυθμούς, καθώς απομένουν μόλις 600, γεγονός που αποδεικνύει την ανάγκη του κόσμου να δώσει την τελευταία ψυχολογική ώθηση στους παίκτες λίγο πριν αναχωρήσουν για το Άμπου Ντάμπι. Ακόμα κι αν κάποιοι κάτοχοι διαρκείας δεν δώσουν το «παρών», η συνολική εικόνα στο ΟΑΚΑ αναμένεται εντυπωσιακή.

Η αναμέτρηση με τον Προμηθέα είναι το τελευταίο τεστ πριν την απόλυτη πρόκληση: τον ημιτελικό του Final Four απέναντι στην Φενερμπαχτσέ στις 23 Μαΐου, στις 18:00. Μέχρι τότε, ο λαός του Παναθηναϊκού θα συνεχίσει να στέκεται δίπλα στην ομάδα, δείχνοντας ότι η στήριξη δεν έχει όρια.

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!

Για περισσότερα Παναθηναϊκά νέα διαβάστε μας στο Pickngreen.gr.

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

Αφήστε μια απάντηση

Δείτε επίσης