Παναθηναϊκός: Εκτός Super Cup – Η ποινή με την οποία θα τιμωρηθεί!

Ο Παναθηναϊκός όπως φαίνεται δεν θα αγωνιστεί στο Super Cup λόγω ασυμφωνίας με τον ΕΣΑΚΕ για τις ημερομηνίες διεξαγωγής.

Ο Παναθηναϊκός όπως φαίνεται δεν θα λάβει μέρος στο φετινό Super Cup, που έχει προγραμματιστεί για τις 26 και 27 Σεπτεμβρίου στη Ρόδο, καθώς υπήρξε ξεκάθαρη αντίθεση της «πράσινης» ΚΑΕ με τον προγραμματισμό του ΕΣΑΚΕ.

Πως κατέληξαν σε συμφωνία Παναθηναϊκός και Μπασκόνια για Ρογκαβόπουλο!

Οι ημερομηνίες του τουρνουά κρίθηκαν μη ρεαλιστικές από πλευράς Παναθηναϊκού, καθώς η ομάδα θα επιστρέφει μόλις λίγες ώρες πριν την έναρξη του Super Cup από την Αυστραλία, όπου θα συμμετέχει στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» (18-22 Σεπτεμβρίου). Η επιστροφή στην Αθήνα είναι προγραμματισμένη για τα ξημερώματα της 25ης Σεπτεμβρίου, γεγονός που δεν αφήνει περιθώριο για άμεση συμμετοχή σε μια τόσο απαιτητική διοργάνωση.

Παρά την προσπάθεια του Παναθηναϊκού να αλλάξουν οι ημερομηνίες ή να μεταφερθεί ο τελικός τον Δεκέμβριο, η πρόταση δεν έγινε αποδεκτή από το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ. Έτσι, ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να αποχωρήσει από τη φετινή διοργάνωση, αποδεχόμενος το πρόστιμο που προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις, χωρίς όμως να υπάρχει καμία άλλη επίπτωση.

Περισσότερα «πράσινα» νέα μπορείτε να διαβάσετε στο Pickngreen.gr!

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ