Παναθηναϊκός – Εφές: Οι διαιτητές του Game 2!

Οι διαιτητές του δεύτερου αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Αναντολού Εφές έγιναν γνωστοί, με ορισμούς που φέρνουν ξανά στην επιφάνεια... μνήμες από το ΣΕΦ.

Η Euroleague γνωστοποίησε την τριάδα που θα σφυρίξει το Game 2 στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, με τους Κάρλος ΠερούγκαΝταμίρ Γιαβόρ και Τόμισλαβ Χόρντοφ να επιλέγονται για το δύσκολο έργο της διαιτησίας. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη (25/4), με τους «πράσινους» να θέλουν να κάνουν το 2-0 στη σειρά των play-offs.

ΕΞΑΛΛΟΣ ο Εργκίν Αταμάν με τον Λουκά Μπάνκι! Ποιος ο λόγος και τι δήλωσε!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιαβόρ ήταν παρών και στο πρόσφατο ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ, όπου οι φιλοξενούμενοι είχαν εκφράσει έντονα παράπονα για τις αποφάσεις του. Η παρουσία του σε ένα ακόμη κρίσιμο ματς αναμένεται να φέρει ξανά στο προσκήνιο την ανάγκη για αξιοπιστία και συνέπεια στον τρόπο με τον οποίο «σφυρίζονται» τέτοιες αναμετρήσεις υψηλού επιπέδου.

Οι διαιτητές του Παναθηναϊκός – Εφές για το Game 2:

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε FacebookTwitter και Instagram!

Περισσότερα «πράσινα» νέα μπορείτε να διαβάσετε στο Pickngreen.gr!

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

Αφήστε μια απάντηση

Δείτε επίσης