Πάμπλο Λάσο: Δύσκολη, όχι απίθανη περίπτωση

Ο Πάμπλο Λάσο είναι ένα όνομα που μόνο αδιάφορο δεν περνάει στις τάξεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού.
Πάμπλο Λάσο για Παναθηναϊκό

Ο Πάμπλο Λάσο είναι ο top ελεύθερος προπονητής αυτή τη στιγμή στην αγορά και σύμφωνα με ρεπορτάζ του Apexsports.gr και του Γιώργου Συρίγου ο έμπειρος Ισπανός προπονητής δεν έχει αποκλείσει τον Παναθηναϊκό από τις επιλογές του.

Ο Πάμπλο Λάσο δεν βιάζεται να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι δεν επιθυμεί να αναλάβει ομάδα μεσούσης της περιόδου. Ο ίδιος δεν θέλησε ποτέ εξάλλου να αναλάβει ένα project πρόχειρα, γρήγορα και στο πόδι. Σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου ρεπορτάζ ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην λίστα των ομάδων που ο ίδιος παρέδωσε στον ατζέντη του, Χοσέ Ορτίθ. Ο ίδιος ξέρει ότι είναι ένα hot όνομα. Διαθέτει το status ο ίδιος να επιλέξει με ποιες ομάδες θα διαπραγματευτεί.

Οι κινήσεις που θα πρέπει να κάνει το «τριφύλλι», ώστε να τον πείσει είναι συγκεκριμένες. Αρχικά, να του προσφέρει ένα πολυετές συμβόλαιο, κλειστό, χωρίς δικλείδες και «παράθυρα». Εν συνεχεία, ένα ικανοποιητικό μπάτζετ, κάτι που αναμένεται να γίνει και βάση πληροφοριών. Ενώ, για το τέλος να έχει την δυνατότητα ο ίδιος να στήσει το τμήμα συνολικά όπως επιθυμεί. Να διαλέξει το επιτελείο, ανθρώπους της εμπιστοσύνης του σε όλα τα πόστα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επικοινωνία. Ο Παναθηναϊκός είναι σε φάση διαπραγμάτευσης με τον Ντέγιαν Ράντονιτς, ώστε να αποχωρήσει, ενώ παράλληλα υπάρχει και η περίπτωση Τζιανμάρκο Ποτσέκο που «παίζει» ως λύση μέχρι το τέλος της χρονιάς. Αυτό όμως δεν αποκλείει οι «πράσινοι», να σκέφτονται ήδη το μακροπρόθεσμο πλάνο τους και την επόμενη μέρα. Αυτή θα πρέπει να «χτιστεί» σε στέρεες βάσεις. Βάσεις που θα θυμίζουν την περίπτωση του Τσάβι Πασκουάλ στον Παναθηναϊκό.

Αφήστε μια απάντηση

Δείτε επίσης