Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην «Live Sport»:
Για το αν ήξερε ελληνικά πριν έρθει στην Ελλάδα: «Όχι… Δηλαδή ναι, κάτι ήξερα (γέλια). Είχα μάθει ελληνικά όταν έπαιζα στην Εφές πριν από 10 χρόνια όταν είχαμε τότε Έλληνα βοηθό προπονητή, τον Βαγγέλη Αγγέλου. Αυτός μου έμαθε τις πρώτες λέξεις».
Είδηση – βόμβα φέρνει τον Παναθηναϊκό ως φαβορί για τον Τι Τζέι Σορτς!
Για το πώς έμαθε το σύνθημα: «Το έμαθα αφού αποστήθισα την ώρα των αγώνων από τους οπαδούς μας στην εξέδρα. Εντάξει, δεν ήταν εύκολο, το παραδέχομαι. Σε κάθε αγώνα μάθαινα και τραγουδούσα από λίγο μόνος μου από μέσα μου. Και στο τέλος το έμαθα όλο. Με βοήθησαν πάντως και τα μέλη του σταφ της ομάδας. Και το αποτέλεσμα ήταν υπέροχο αν κρίνω από την αντίδραση των οπαδών μας. Το χάρηκα πάρα πολύ».
Για την σύνδεσή του με τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Θυμόμουν από τότε που έπαιζα στην Εφές και ερχόμουν αντίπαλος στο ΟΑΚΑ πόσο φανατικοί είναι οι οπαδοί. Πόση τρέλα έχουν για την ομάδα. Όμως είναι διαφορετικό τώρα. Τότε ήμουν έφηβος και αντίπαλος, τώρα παίζω για την ομάδα και έχει δημιουργηθεί μία ιδιαίτερη σχέση ανάμεσά μας, κάτι για το οποίο είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Ειδικά φέτος που είναι η πρώτη μου χρονιά στην ομάδα, παρότι στην αρχή δυσκολεύτηκα να προσαρμοστώ, ο κόσμος με στήριξε».
Για το πώς κατάφερε να προσαρμοστεί: «Έμεινα συγκεντρωμένος και δεν αγχώθηκα καμία στιγμή. Δεν ήταν εύκολο στην αρχή, αλλά δεν σταμάτησα να προσπαθώ. Ήμουν σίγουρος ότι θα τα καταφέρω και απλά έκανα υπομονή. Ήξερα τι μπορώ να κάνω και ήταν θέμα χρόνου να βγει στου αγώνες. Συνέβη στο δεύτερο μισό της σεζόν και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Ο κόσμος ήξερε τι να περιμένει από εμένα και τώρα που τους το έδωσα είμαι διπλά χαρούμενος».
Για το πόσο δύσκολο θα είναι αυτό σε μία ομάδα που βρίσκεται ήδη στην κορυφή από πέρσι: «Μα αυτή η δυσκολία είναι που το κάνει πιο δελεαστικό, πιο θελκτικό. Ο πρώτος μας στόχος ήταν να βρεθούμε στο Final-Four και θα είναι πολύ δύσκολο να κατακτήσουμε το τρόπαιο ξανά. Όμως όλοι γνωρίζουμε ότι βρισκόμαστε δύο νίκες μακριά από το να κάνουμε αυτή μας τη φιλοδοξία πραγματικότητα».
Για το τί μπορεί να υποσχεθεί στον κόσμο της ομάδας και τί να περιμένει από εκείνον στο Final-Four: «Ότι θα κατακτήσουμε το τρόπαιο. Αυτή η ομάδα έχει δημιουργηθεί όχι απλά για να πρωταγωνιστεί αλλά για να κατακτά τίτλους. Είμαστε ενθουσιασμένοι που βρισκόμαστε στο Final-Four, αλλά δεν έχουμε τελειώσει τη δουλειά. Έχουμε έναν ακόμη στόχο και θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το τρόπαιο και φέτος».
Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!
Για περισσότερα Παναθηναϊκά νέα διαβάστε μας στο Pickngreen.gr.
Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:
- Αινιγματική τοποθέτηση Μάριο Χεζόνια που τα έβαλε με τον Παναθηναϊκό άνευ λόγου!
- Προανήγγειλε είδηση ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος… μέσω του Φρι!
- Το τρομερό μήνυμα του Εργκίν Αταμάν για τον κόσμο του Παναθηναϊκού!
- Προκλητικό και ειρωνικό σχόλιο Λιθουανού δημοσιογράφου κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου!
- Η τρομερή κίνηση και το meeting του Δημήτρη Γιαννακόπουλου που ανέτρεψε τα πάντα!









