Η ενεργή παρουσία του Τζέντι Όσμαν στη σειρά Παναθηναϊκός – Εφές και η δημόσια στήριξή του στον Εργκίν Αταμάν φαίνεται πως δεν πέρασαν απαρατήρητες στην Τουρκία — και όχι με θετικό τρόπο.
Γιαννακόπουλος: Προαννήγγειλε είδηση μέσω του Φρι!
Ο διεθνής φόργουορντ του Παναθηναϊκού, ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει με το πάθος και την έντασή του στα παιχνίδια των playoffs, έγινε αντικείμενο έντονης κριτικής από το τουρκικό τηλεοπτικό πάνελ του BEin Sports. Η βασική αιτία ήταν οι πανηγυρισμοί του στο Game 4 αλλά και η υπεράσπιση του Εργκίν Αταμάν, σε μία βραδιά που ο Τούρκος τεχνικός αποδοκιμάστηκε έντονα από τους οπαδούς της πρώην ομάδας του.
Η παρουσιάστρια Πινάρ Ιλίκ Ουτσέ σχολίασε με αυστηρό τόνο: «Πρέπει να θυμάται ότι είναι ο αρχηγός της εθνικής ομάδας», υπονοώντας πως η στάση του Όσμαν ήταν ακατάλληλη για το πρόσωπο που ηγείται της Τουρκίας στο παγκόσμιο στερέωμα.
Από την πλευρά του, ο παλαίμαχος παίκτης και σχολιαστής Τζουνέιτ Ερντέν, συμπλήρωσε: «Δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς πού μεγάλωσε και πού ανατράφηκε», αφήνοντας σαφείς αιχμές για την επιλογή του Όσμαν να σταθεί στο πλευρό του Παναθηναϊκού και του προπονητή του.
Τέλος, ο προπονητής Ιχσάν Μπαγιουλκέν υπενθύμισε με νόημα πως «θα έπρεπε να είχε αναφέρει και τι συνέβη στον δεύτερο αγώνα στο ΟΑΚΑ», φέρνοντας στο προσκήνιο τις διαμαρτυρίες για τη διαιτησία στο Game 2.
Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!
Για περισσότερα Παναθηναϊκά νέα διαβάστε μας στο Pickngreen.gr.
Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:
Απίθανος Γιώργος Μπόγρης θεωρεί ότι ο Παναθηναϊκός ευνοήθηκε κόντρα στην Εφές στο Game 1
Αινιγματική τοποθέτηση Μάριο Χεζόνια που τα έβαλε με τον Παναθηναϊκό άνευ λόγου!
Η απίστευτη γκάφα και το αυτογκόλ ολκής του Λούκα Μπάνκι!
Το σπουδαίο κατόρθωμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου αναφορικά με την διαιτησία!
Προκλητικό και ειρωνικό σχόλιο Λιθουανού δημοσιογράφου κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου!Γιαννακόπουλος: Προαννήγγειλε είδηση μέσω του Φρι!