Ομπράντοβιτς: «Ήταν σπουδαίος άνθρωπος ο Παύλος Γιαννακόπουλος!»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε για τον Παύλο Γιαννακόπουλο ενόψει του 5ου τουρνουά και την αγάπη που τρέφει για όλη την οικογένεια.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ανέφερε στην ιστοσελίδα της «πράσινης» ΚΑΕ:

Για τον σεβασμό που τρέφει για την οικογένεια Γιαννακόπουλου: «Για ακόμα μία φορά, νιώθουμε πολύ χαρούμενοι που θα είμαστε κομμάτι του τουρνουά προς τιμήν του κ. Παύλου Γιαννακόπουλου. Ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος. Προσωπικά, τρέφω μεγάλη αγάπη και σεβασμό για εκείνον και την οικογένειά του».

Για την παρουσία της ομάδας του στο τουρνουά: «Ευχαριστούμε τον Παναθηναϊκό που μας κάλεσε, για ακόμα μία φορά, να είμαστε εκεί, για εμάς θα είναι πάντα μεγάλη μας χαρά. Για μένα, είναι κάτι πολύ, πολύ ιδιαίτερο να συναντηθώ ξανά με ανθρώπους που αγαπώ πολύ.

Και μιλώντας για τον κύριο Παύλο, θα πάω πίσω το χρόνο και θα θυμηθώ τα πάντα από εκείνη την περίοδο που εκείνος δημιούργησε μία εκπληκτική ατμόσφαιρα εντός της ομάδας. Εξαιτίας αυτού, όλοι τότε αισθανόμασταν κομμάτια μιας μεγάλης οικογένειας. Ευχαριστώ εκείνον, τον κύριο Θανάση και τον κύριο Κώστα, περάσαμε φοβερά χρόνια μαζί, τα οποία δε θα ξεχάσουμε ποτέ. Για ακόμα μία φορά, είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι με την ομάδα μου σε αυτό το τουρνουά».

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!

Σχετικά άρθρα:

Με απουσία στο ΟΑΚΑ η Παρτίζαν!

Τρίτη εμφάνιση και… app έρχονται από τον «Εξάστερο»!

This Post Has One Comment

Αφήστε μια απάντηση