Ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Euroleague, σε μία αναμέτρηση που αναμενόταν με μεγάλο ενδιαφέρον, με αρκετό κόσμο να βρίσκεται στο γήπεδο.
Σημαντική εξέλιξη με τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη – Νέα δεδόμενα!
Παρότι δεν σημειώθηκε sold out, το γήπεδο ήταν σχεδόν γεμάτο, με 16.780 φιλάθλους να δίνουν το «παρών» στις εξέδρες, δημιουργώντας εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.
Η παρουσία του κόσμου έδωσε τη δική της ώθηση στους πρωταθλητές Ευρώπης, που κατάφεραν να επιστρέψουν στις νίκες μετά από δύο συνεχόμενες ήττες. Το ΟΑΚΑ «έβραζε» από ένταση και παλμό, με τους φίλους του Παναθηναϊκού και τον κόσμο να στηρίζουν την ομάδα του Εργκίν Αταμάν σε μία από τις πιο κρίσιμες φετινές αναμετρήσεις.
Παρά την εντυπωσιακή εικόνα στις κερκίδες, το γεγονός ότι δεν σημειώθηκε το απόλυτο sold out αποδεικνύει ότι υπάρχουν περιθώρια για ακόμη μεγαλύτερη υποστήριξη στη συνέχεια της σεζόν. Ωστόσο, η θερμή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι «πράσινοι» οπαδοί ήταν αρκετή για να σπρώξει την ομάδα στη νίκη απέναντι στους Καταλανούς.
Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!
Για περισσότερα Παναθηναϊκά νέα διαβάστε μας στο Pickngreen.gr.
Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:
- Ανάρτηση με νόημα από τον Λούκα Βιλντόζα μπροστά από τον Εργκίν Αταμάν ή απλά τυχαίο;
- Έσταξε «φαρμάκι» ο Σέιν Λάρκιν για τον Κώστα Σλούκα και την θέση του στο συνολικό ranking των παικτών της Euroleague!
- Τα φετινά μπάτζετ που έχουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός – Ποιος έχει μεγαλύτερο!
- Το υπέρογκο ποσό που πλήρωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την δημιουργία του App Club 1908!