ΟΑΚΑ: Οι πρώτες αλλαγές που θα γίνουν!

Ο Κώστας Κοφινάς αναφέρει σε άρθρο του στα ΝΕΑ, τις πρώτες και σημαντικές αλλαγές που θα γίνουν στο ΟΑΚΑ μετά την παραχώρησή του στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα γράφει στο άρθρο του ο δημοσιογράφος:

«Από χθες είναι οριστικό. Το γήπεδο που ταυτίστηκε με τις επιτυχίες, εγχώριες ή ευρωπαϊκές του Παναθηναϊκού, στο εξής θα είναι η έδρα του «τριφυλλιού» για τα επόμενα 49 χρόνια.

Προφανώς για πάντα. Τώρα, ανέτως η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα μπορεί να δώσει το ατίγμα που η ίδια επιθυμεί στους χώρους, να δημιουργήσει την ατμόσφαιρα προκειμένου να ζεστάνει ακόμα περισσότερο τους φίλους της ομάδας, να γαλουχήσει νέες γενιές φιλάθλων και να ξανακάνει το προϊόν ελκυστικό.

Χθες, γύρισε οριστικά σελίδα. Ένα κεφάλαιο όχι πολύ ευχάριστο στον αγωνιστικό τομέα, μπορεί να αλλάξει ριζικά στο εγγύς μέλλον. Ο συνδυασμός των πραγμάτων δείχνει να αφήνει τουλάχιστον ικανοποιημένους τους οπαδούς της ομάδας. Από τη μία η έλευση του Αταμάν στον πάγκο των πρασίνων.

Από την άλλη η ανακοίνωση για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ, ένα «θέλω» όλων των φίλων της ομάδας. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να υλοποιήσει πλέον όσα σκέφτεται».

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση