ΟΑΚΑ: Δυο σημαντικές αλλαγές για την αναβάθμιση της εμπειρίας!

Ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τη πληροφορίες που ειπώθηκαν στην «Magic Euroleague» θα κάνει δύο σημαντικές αλλαγές το ερχόμενο καλοκαίρι.
ΟΑΚΑ υποψηφιότητα Final-4

Σημαντικές αλλαγές έρχονται στο ΟΑΚΑ το φετινό καλοκαίρι, με στόχο την αναβάθμιση της εμπειρίας των φιλάθλων και τη δημιουργία ενός σύγχρονου αθλητικού προορισμού. Σύμφωνα με την εκπομπή «Magic EuroLeague», δύο βασικά έργα θα υλοποιηθούν μέσα στους επόμενους μήνες.

Νέες αλλαγές στο ΟΑΚΑ – Αλλάζουν ολοκληρωτικά τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού!

Εστιατόριο δίπλα στα δημοσιογραφικά:

Ένας νέος χώρος εστίασης θα δημιουργηθεί στο γήπεδο, προσφέροντας στους επισκέπτες μια νέα επιλογή για φαγητό και χαλάρωση, δίπλα από τις θέσεις των δημοσιογράφων. Αυτή η προσθήκη αναμένεται να ενισχύσει την εμπειρία των φιλάθλων, προσφέροντας επιπλέον ανέσεις για τους θεατές και τους επαγγελματίες των ΜΜΕ.

Μουσείο Παναθηναϊκού:

Το έργο της κατασκευής του μουσείου έχει αναλάβει μια ιταλική εταιρεία με εμπειρία σε παρόμοια πρότζεκτ, όπως το μουσείο της Γιουβέντους. Ο πήχης έχει τεθεί πολύ ψηλά, με σκοπό τη δημιουργία ενός χώρου αντάξιου της ιστορίας του συλλόγου. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά σπάνια εκθέματα και να ταξιδέψουν στο πλούσιο παρελθόν της ομάδας.

Ο στόχος είναι τα δύο έργα να ολοκληρωθούν πριν την έναρξη της νέας σεζόν, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα οργανωμένων ξεναγήσεων στο ΟΑΚΑ για τους φίλους του Παναθηναϊκού, δίνοντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία πέρα από τον ίδιο τον αγώνα.

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!

Περισσότερα «πράσινα» νέα μπορείτε να διαβάσετε στο Pickngreen.gr!

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ