ΟΑΚΑ: Απέσυρε τα ασφαλιστικά η ΕΟΕ- Το μεσημέρι η κρίσιμη συνεδρίαση για την έγκριση!

Η αντίδραση του Παναθηναϊκού έπιασε τόπο, με την ΕΟΕ να παίρνει πίσω τα ασφαλιστικά μέτρα και να ανοίγει έτσι ο δρόμος για την έγκριση της παραχώρησης του ΟΑΚΑ.

Η προσπάθεια της ΕΟΕ να εμποδίσει νομικά την παραχώρηση του ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό αποσύρθηκε, με αποτέλεσμα να ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για την θετική κατάληξη του θέματος. Σήμερα το μεσημέρι η κρίσιμη συνεδρίαση της διοίκησης του ΟΑΚΑ που θα δώσει το οκ για να προχωρήσει το θέμα.

Υπενθυμίζεται ότι χθες (2/5) το μεσημέρι υπήρξε σφοδρή αντίδραση από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός μετά την αναβολή του Δ.Σ. του ΟΑΚΑ, έπειτα τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η ΕΟΕ για να μην παραχωρηθεί το μπασκετικό γήπεδο των ολυμπιακών εγκαταστάσεων στους Πράσινους. 

Η ΕΟΕ ωστόσο δεν εμφανίστηκε σήμερα να υποστηρίξει νομικά την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων, καθώς βρέθηκε η απαιτούμενη φόρμουλα. Η Ολυμπιακή Επιτροπή υποχώρησε και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός πλέον περιμένει το «πράσινο» φως του ΔΣ του ΟΑΚΑ για να το πάρει στα χέρια της.

Η συνεδρίαση έχει οριστεί στις 2 το μεσημέρι και εφόσον εγκριθεί θα προχωρήσουν οι δυο πλευρές (ΟΑΚΑ-Παναθηναϊκός) στην υπογραφή των συμβάσεων που θα παραχωρούν το μεγαλύτερο κλειστό της χώρας στην κατοχή του εξάστερου για τα επόμενα 49 χρόνια.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση