Σερέλης: Προσπάθησε πάρα πολύ με τον Μπέικον

Ο Χρήστος Σερέλης σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Magic Euroleague» έκανε τεράστιες προσπάθειες με τον Ντουέιν Μπέικον.

Ο Χρήστος Σερέλης σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην χθεσινοβραδινή εκπομπή «Magic Euroleague» κατέβαλε τεράστια προσπάθεια με τον Ντουέιν Μπέικον.

Ο Έλληνας προπονητής προσπάθησε στην αρχή με κάθε τρόπο να βελτιώσει την εικόνα του Ντουέιν Μπέικον, παραβλέποντας και τις όποιες αδυναμίες του. Αρχικά, προσπάθησε να τον βελτιώσει στο κομμάτι της πάσας και της δημιουργίας. Αυτό είχε αποτέλεσμα, αφού είδαμε τον Μπέικον να πασάρει περισσότερο και μάλιστα αποτελεσματικά.

Το δεύτερο είχε να κάνει με την άμυνα του. Ο κόουτς Σερέλης προσπάθησε με κάθε τρόπο να τον πείσει να προσπαθήσει περισσότερο στην άμυνα, και ως έναν βαθμό τα καταφέρε. Στην προσπάθεια του αυτή, όταν ο Παναθηναϊκός βρισκόταν για ανάλυση βίντεο των αγώνων, πολλές φορές εξήρε την αμυντική του προσπάθεια και τον χρησιμοποιούσε ως πρότυπο.

Παρόλα αυτά, ο Μπέικον δεν ήθελε να συνεργαστεί. Και αν εντός παρκέ υπήρξε βελτίωση, εκτός παρκέ τα παραπτώματα ήταν πολλά. Ο Χρήστος Σερέλης δεν θέλησε να συνεχίσει και ήταν κατηγορηματικός για την περίπτωση του.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση