Ναν: «Νιώθω πολύ καλά για τον Γιούρτσεβεν – Τώρα ξεκινάει η πραγματική Euroleague»

Ο Κέντρικ Ναν στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί της Μπολόνια, στάθηκε στην εμφάνιση του Γιούρτσεβεν και στην δράση της EuroLeague που κορυφώνεται.
Κέντρικ Ναν διαιτησία με Μακάμπι

Ο Κέντρικ Ναν ήταν καθοριστικός σε ακόμη μία νίκη του Παναθηναϊκού σημειώνοντας 27 πόντους.

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε και επίσημα την ανανέωση του Χουάντσο μετά τη νίκη επί της Μπολόνια! (vid)

Στις δηλώσεις του μετά το ματς στάθηκε στην εξαιρετική εμφάνιση του Ομέρ Γιούρτσεβεν και στην EuroLeague που όπως είπε τώρα ξεκινάει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κέντρικ Ναν:

«Νιώθω καλά, ξεκινήσαμε σωστά το νέο έτος. Ήμασταν καλοί στην άμυνα, επιθετικά πολλοί έπαιξαν καλά. Όλοι συνέβαλαν, ήταν ομαδική προσπάθεια.

Νιώθω πολύ καλά για τον Γιούρτσεβεν, δουλεύει κάθε μέρα. Βλέπω την προετοιμασία που κάνει για να έχει τέτοιες εμφανίσεις. Δεν μας κάνει έκπληξη. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά και να είμαστε οι καλύτεροι που μπορούμε.

Τώρα ξεκινάει η πραγματική Euroleague, στην αρχή του Ιανουαρίου, τον Φεβρουάριο. Όλοι είμαστε έτοιμοι».

Για περισσότερα Παναθηναϊκά νέα διαβάστε μας στο Pickngreen.gr.

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!

Σχετικά άρθρα:

Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ