Ο Κέντρικ Ναν ανέφερε στο SPORT24:
Τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Οι τρεις εξ αυτών με 100άρες στο ΟΑΚΑ. Αυτό πρέπει να περιμένει ο κόσμος από εδώ και στο εξής;
«Ναι. Τον τελευταίο καιρό έχουμε εστιάσει λίγο περισσότερο σε αυτό με τα παιδιά στα αποδυτήρια, έχουμε επικεντρωθεί στο να παίζουμε πιο γρήγορα. Κάθε φορά που βγάζουμε μια άμυνα, πρέπει να παίζουμε με περισσότερη ταχύτητα. Έχουμε πολλούς αθλητές εδώ με ταλέντο υψηλού επιπέδου και έτσι μας αρέσει να παίζουμε.
Οι 100 πόντοι δεν θα έπρεπε να συνιστούν έκπληξη. Αν όχι κάθε βράδυ, σε κάθε δεύτερο παιχνίδι μπορούμε σίγουρα να το κάνουμε»
Τόσο κόσμο είχε το ΟΑΚΑ στο Παναθηναϊκός – Βίρτους Μπολόνια!
Σε αυτές τις τέσσερις νίκες έχεις κατά μέσο όρο σχεδόν 30 πόντους. Κι όλα αυτά μετά από την ποινή που σου επιβλήθηκε. Θα έλεγες ότι αυτό ήταν ένα wake-up call για σένα;
«Μπορείς να το πεις κι έτσι. Μπορείς να πεις ότι λειτούργησε αφυπνιστικά. Υπήρχε δυσφορία και απογοήτευση από μέρους μου, αλλά τελικά λειτούργησε ευνοϊκά.
Ξέρεις, χρειάστηκε να κάτσω πίσω και να δω την ομάδα μου, μη έχοντας τη δυνατότητα να παίξω. Είχα αρκετό χρόνο για να σκεφτώ και να ηρεμήσω. Τώρα είμαι λίγο ανεβασμένος. Παίρνω περισσότερα τρίποντα και παίζω ακόμα πιο επιθετικά. Παίζω ένα καλό μπάσκετ».
Βλέπεις τον εαυτό σου να μπαίνει σύντομα στη θέση του Λεσόρ και του Χουάντσο; Και πώς αισθάνεσαι για αυτούς;
«Είναι πιθανό. Πρέπει να το κάνουμε να συμβεί. Είναι πιθανόν. Ξέρω ότι όλοι με αγαπούν εδώ. Θα δούμε τι θα συμβεί. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Λεσόρ και τον Ερνανγκόμεθ. Τους αξίζει. Το κέρδισαν. Ο Παναθηναϊκός θα είναι μια πραγματικά σπουδαία ομάδα, όσο θα βρίσκονται αυτοί οι δύο σε αυτά τα αποδυτήρια. Σίγουρα».
Για περισσότερα Παναθηναϊκά νέα διαβάστε μας στο Pickngreen.gr.
Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!
Σχετικά άρθρα:
- Έρχονται νέες φανέλες για τον Παναθηναϊκό σύντομα!
- «ΒΟΜΒΑ» μεγατόνων στο ευρωπαϊκό μπάσκετ με το ΝΒΑ να θέλει να δημιουργήσει δική του λίγκα – Ποιες ομάδες προσέγγισαν ήδη!
- Νέα δεδομένα για Βασίλιε Μίσιτς και τις προθέσεις του Παναθηναϊκού αναφορικά με την περίπτωση του
- «Αυτός είναι ο ένας παίκτης που ανανεώνει με τον Παναθηναϊκό – Αυτά είναι τα δεδομένα της υπόθεσης»
- Υπέροχη κίνηση του Λούκα Βιλντόζα, όχι μόνο ευχήθηκε στον Λεσόρ, αλλά το έκανε και με ιδιαίτερο τρόπο!









