Μπράουν: «Η μπάλα γλιστράει περισσότερο»

Ο Λορέντζο Μπράουν μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του αναφέρθηκε και στην διαφορετική μπάλα που χρησιμοποιείται στο Κύπελλο.
Λορένζο Μπράουν Αρμάνι

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λορέντζο Μπράουν:

Το ξέσπασμα που είχε ο Λορέντζο Μπράουν στα αποδυτήρια – Ποιος ο λόγος για αυτό!

Για τις σκέψεις του ενόψει του τελικού: «Όλοι ήξεραν ότι αυτό το παιχνίδι θα γίνει, οι δύο καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα και την Euroleague παίζουν στο Κύπελλο. Νομίζω είναι πιο πολύ για τον κόσμο. Θα τους προσφέρουμε ένα σόου».

Για το κίνητρο από τον κόσμο: «Είναι πάντα τρομερό να ακούς το κοινό να φωνάζει το όνομά σου. Δε το ζουν πολλοί άνθρωποι στον κόσμο. Αυτή η ενέργεια είναι πάντα θετική, μας ανεβάζει. Και ο κόσμος μπορεί να το ζήσει και να είναι οπαδός».

Για την μπάλα του Κυπέλλου και τα σχόλια παικτών άλλων ομάδων:: «Είναι σίγουρα διαφορετική. Γλιστράει πιο πολύ από τις κανονικές. Έχω παίξει στην FIBA, είναι λίγο παρόμοια. Νομίζω είναι μπάλα της FIBA. Είναι λίγο περίεργο. Έχω προσαρμοστεί αλλά είναι διαφορετική».

Για το αν «χωράει» κάποια έκπληξη στο ντέρμπι: «Θα υπάρχει ανταγωνιστικότητα. Θα υπάρχουν ταλαντούχοι παίκτες, θα είναι physical παιχνίδι. Ελπίζω να είναι καλό παιχνίδι, να αντέξουμε στα φάουλ. Μακάρι να κριθεί στα τελευταία δευτερόλεπτα για τον κόσμο. Όπως είπα θα είναι παιχνίδι για τον κόσμο».

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!

Περισσότερα «πράσινα» νέα μπορείτε να διαβάσετε στο Pickngreen.gr!

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ