Μποχωρίδης: «Δεν καταφέραμε να πάρουμε αυτό που μας άξιζε»

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης μίλησε για την ήττα του Παναθηναϊκού στον πρώτο τελικό και για το κρίσιμο φάουλ του Αγραβάνη στο φινάλε του αγώνα.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης δήλωσε:

«Παρ’ όλο που παλέψαμε, δεν καταφέραμε να πάρουμε αυτό που πιστεύω ότι μας άξιζε σήμερα. Θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη και είμαστε στεναχωρημένοι που δεν τα καταφέραμε. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι. Από αύριο θα δούμε το επόμενο ματς της Πέμπτης, σίγουρα δώσαμε πάρα πολλά, κάναμε μεγάλη προσπάθεια, όλοι οι παίκτες. Ειδικά όταν ο Ολυμπιακός πήρε διαφορά, που καταφέραμε και γυρίσαμε το παιχνίδι. Είτε η δική μας προσπάθεια, είτε ένα φάουλ που δεν έπρεπε να δοθεί (σ.σ. Αγραβάνη στον Γουόκαπ) και χάσαμε το μομέντουμ και το παιχνίδι, το αφήνουμε πίσω μας και κοιτάμε το επόμενο.

Όταν φτάνεις σε αυτό το σημείο, μιλάμε για λεπτομέρειες. Δεν καταφέραμε να βγάλουμε την άμυνα, δόθηκε ένα φάουλ, καλώς ή κακώς είναι άλλη συζήτηση… Δόθηκε εκείνο το φάουλ στη φάση που θα περνούσαμε μπροστά και θα είχαμε την μπάλα. Δεν έγινε ποτέ… Είχε βγει η άμυνα και έγινε στο 0.3″. Ο Ολυμπιακός κέρδισε το πρώτο παιχνίδι και συνεχίζουμε».

Διαβάστε επίσης το περιστατικό με τον Αρτούρας Γκουντάιτις!

Αφήστε μια απάντηση

Δείτε επίσης