Μπαρτζώκας: «Είχαμε την νευρικότητα του μεγάλου φαβορί»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό στάθηκε στην νευρικότητα της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Το παιχνίδι ήταν νευρικό, ιδιαίτερα από την πλευρά μας. Είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες να ανοίξουμε τη διαφορά. Στο 2ο δεκάλεπτο κάναμε πάρα πολλά λάθη. Όχι μόνο τα χαμένα λέι απ, αλλά και λάθη σε επιλογές. Δώσαμε την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να “χτυπήσει” στο τρανζίσιον. Παρ’ όλα αυτά, με εξαίρεση μια στιγμή που ο Παναθηναϊκός πέρασε με 1π., οδηγούσαμε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκειά του. Έπρεπε να μανατζάρουμε καλύτερα την κατάσταση και να μην κάνουμε τόσα λάθη. Η γνώμη μου είναι ότι είχαμε την νευρικότητα του μεγάλου φαβορί, όπως η κοινή γνώμη υποστηρίζει. Αυτό που μετράει είναι η νίκη. Πιστεύουμε πως θα είμαστε καλύτερη την Πέμπτη και δεν θα επαναλάβουμε τόσα πολλά λάθη. Συγχαρητήρια και στον Παναθηναϊκό».

Βόμβα από την Σερβία για Παναθηναϊκό – Τζέιμς!

Για τους παίκτες του που έδειχναν να μην είναι στο… κλίμα του αγώνα: «Κάναμε καλές προπονήσεις τελευταία. Όσο δεν έφευγε το παιχνίδι, πάντα ο αντίπαλος ακολουθεί. Κάναμε πολλά λάθη, ο Παναθηναϊκός πήρε αυτοπεποίθηση. Όταν δεν σκοράρεις εξ επαφής τόσες φορές μοιραία κλείνει η αυτοπεποίθησή σου. Κάναμε μια διαχείριση με αλλαγή στο ροτέισιον. Κερδίσαμε, αυτό είναι το βασικό τώρα. Μετράει το πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή και αυτό θα κοιτάξουμε να πάρουμε».

Αφήστε μια απάντηση