Μπαλτσερόφσκι: Την Δευτέρα λήγει η διορία για buy-out

Η deadline για το buy out του Άλεξ Μπαλτσερόφσκι είναι το βράδυ της Δευτέρας (24/7) και ο Παναθηναϊκός αναμένεται σύντομα να πάρει τις οριστικές του αποφάσεις.

Ο Πολωνός σέντερ της Γκραν Κανάρια ανέβηκε ψηλά στην λίστα του Εργκίν Αταμάν για την ενίσχυση στη θέση «5». 

Οι «πράσινοι» τηρούν… σιγή ιχθύος σε ό,τι συμβαίνει με τις μεταγραφικές υποθέσεις της frontline τους. Ωστόσο υπάρχει μία πληροφορία που έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον και μπορεί να επισπεύσει κάποιες εξελίξεις.

 Η Γκραν Κανάρια θέλει να διατηρήσει τον 23χρονο σέντερ στο ρόστερ της και σκέφτεται να του προτείνει ένα συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές. Όμως όποια ομάδα ενδιαφέρεται για την απόκτησή του μπορεί να πληρώσει το buy out του μέχρι αύριο βράδυ. Το ποσό της ρήτρας πλησιάζει το μισό εκατομμύριο ευρώ.

Επομένως, το «τριφύλλι» θα πρέπει να πάρει σύντομα τις αποφάσεις του, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τον Πολωνό. Ανάλογα πάντα και με τον σχεδιασμό που έχει κάνει ο κόουτς Αταμάν. Η υπόθεση Μπαλτσερόφσκι παραμένει ανοιχτή για τους «πράσινους». Αυτό που μένει να φανεί είναι το κατά πόσο όλο αυτό το ντόμινο εξελίξεων που υπάρχει θα παίξει ρόλο και στη συγκεκριμένη υπόθεση του ανερχόμενου παίκτη, τον οποίον έχει ξεχωρίσει ο Τούρκος προπονητής. 

Φυσικά, το… πράσινο ραντάρ παραμένει ενεργό στην αγορά, την οποία «σκανάρει» για ποιοτικές λύσεις σε κάθε θέση. Μάλιστα, ο Πολωνός «γίγαντας» δεν… παίζει μόνος για τη θέση πίσω από τον Ματίας Λεσόρ. Ο Παναθηναϊκός έχει και άλλον παίκτη στην λίστα του ως μια επιλογή για τον back up σέντερ και αυτή τη στιγμή το ερωτηματικό έχει να κάνει με το αν η ελληνική ομάδα θα κινηθεί για την περίπτωση Μπαλτσερόφσκι πριν από την λήξη της σχετικής deadline ή αν θα αφήσει την υπόθεση και θα προχωρήσει σε άλλους υποψήφιους στόχους. 

Αφήστε μια απάντηση