Μήτρου-Λονγκ: Γιατί δεν προχώρησε

Ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στην Ζάγκιρις Κάουνας σύμφωνα με τον Λιθουανό Ντονάτας Ουρμπόνας.

Ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ σύμφωνα με σημερινό (24/5) άρθρο λιθουανικού μέσου είναι πολύ κοντά σε συμφωναία με την Ζάλγκιρις Κάουνας.

«Μυθική» πρόταση Παναθηναϊκού σε Πάντερ!

Ο Μήτρου-Λονγκ απασχολεί εδώ και καιρό τον Παναθηναϊκό στην μεταγραφολογία. Οι δύο πλευρές ξεκίνησαν συζητήσεις εδώ και κάποιο διάστημα. Ο αντζέντης του είναι ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ο οποίος θα κάνει αρκετές δουλειές φέτος με το «τριφύλλι». Από την πρώτη στιγμή υπήρχε θετικό κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών. Παρόλα αυτά, οριστική συμφωνία δεν επήλθε. Υπήρχε εξ’αρχής ένας αστερίσκος. Ο Παναθηναϊκός τον ήθελε σε μεγάλο βαθμό λόγω του ελληνικού διαβατηρίου που επρόκειτο να πάρει. Κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί. Το θέμα όπως όλα δείχνουν καθυστερεί και άλλο, πέρα από το αρχικό χρονοδιάγραμμα και την ενημέρωση που υπήρχε. Επιπλέον, οι «πράσινοι» δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν ή να ρισκάρουν όσο δεν είναι δεδομένο το ελληνικό του διαβατήριο.

Για αυτό το θέμα και έχει «παγώσει». Έχει προκύψει κάποιο εμπόδιο ξανά στην υπόθεση των αδερφών Μήτρου-Λονγκ. Τα δύο αδέρφια κάνουν εδώ και αρκετά χρόνια την προσπάθεια τους, ώστε να πάρουν το ελληνικό διαβατήριο. Συνεχώς, προκύπτουν νέα εμπόδια. Εδώ είναι που προκύπτουν αρκετά ερωτήματα. Ο Τόμας Ουόκαπ, ο οποίος είναι μόλις 1,5 χρόνο στην Ελλάδα έλαβε το ελληνικό διαβατήριο του. Την στιγμή που δεν έχει καμία σχέση με την χώρα. Την στιγμή που τα δύο αδέρφια Μήτρου-Λονγκ έχουν την μητέρα τους που είναι Ελληνίδα.

Σχετικά άρθρα:
Εκεί έκλεισε ο Νίκος Ρογκαβόπουλος!
Τι ισχύει για Τζέιμς, Πάντερ, Ντέιβις και Μπομπουά!

This Post Has 2 Comments

Αφήστε μια απάντηση