Μήτογλου: «Κοντά στην επιστροφή του στον Παναθηναϊκό»

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ντίνος Μήτογλου έχει πάρει το δρόμο της επιστροφής στον Παναθηναϊκό μετά και τη δικαίωσή του στο CAS σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον έγκυρο Λιθουανό δημοσιογράφο, Ντονάτας Ουρμπόνας, ο Ντίνος Μήτογλου είναι κόντρα στο να επιστρέψει στους «πράσινους».

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» παρακολουθούσαν στενά την υπόθεση του διεθνή φόργουορντ και μετά την μείωση της ποινής του (από 32 σε 16 μήνες), έχουν κάνει ήδη την κίνησή τους για να φέρουν πίσω στο ΟΑΚΑ τον Μήτογλου.

Σύμφωνα με το λιθουανικό δημοσίευμα του Ουρμπόνας, ο 27χρονος βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό και οι δύο πλευρές είναι κοντά στην οριστικοποίηση της μεταξύ τους συμφωνίας.

Είναι δεδομένο πως η πιθανή επιστροφή Μήτογλου στους έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης θα ενισχύσει σημαντικά τον ελληνικό κορμό, ενώ το γεγονός ότι ο Θεσσαλονικιός ψηλός πέρασε μία τετραετία στον Παναθηναϊκό (2017-21), είναι εξίσου σημαντικό.

Φυσικά, το γεγονός ότι ο Μήτογλου έχει να αγωνιστεί από τις 26 Μαρτίου 2022 αποτελεί μειονέκτημα στην περίπτωση του, ωστόσο όχι ικανό για να μην προχωρήσει το «τριφύλλι» στην προσθήκη του ύψους 2.10 πάουερ φόργουορντ.

Σχετικά άρθρα:

Δικαίωση Μήτογλου!

Ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Τζέριαν Γκραντ!