Μήτογλου: «Αυτό θα κάνω αν πάρουμε πρώτα ο Θεός το τρόπαιο…»

Ο Ντίνος Μήτογλου μιλώντας στους «Playmakers» αναφέρθηκε στο πρώτο πράγμα που θα κάνει αν κατακτήσει ο Παναθηναϊκός το τρόπαιο.
Μήτογλου Παναθηναϊκός ανανέωση συμβόλαιο

Αναλυτικά όσα είπε o Ντίνος Μήτογλου στους «Playmakers» για το μεγάλο στόχο του Final Four:

«Ο καθένας ξέρει το συμπαίκτη του, πιο καλά από ποτέ. Είμαστε πάρα πολύ καλά σαν ομάδα και πηγαίνουμε ξεκάθαρα να κερδίσουμε την Ευρωλίγκα.

Ο Λεσόρ είναι σε πολύ καλή κατάσταση, έχει κάνει προπονήσεις μαζί μας και νομίζω πως θα παίξει. 

Νέο ρεσιτάλ Λευτέρη Σούμποτιτς… κατά του Εργκίν Αταμάν και υπέρ του Γιώργου Μπαρτζώκα!

Είναι ξεκάθαρα, το όνειρο κάθε παίκτη να είναι σε δύο διαδοχικά Final Four. Είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί και σκεφτόμαστε τη νίκη αυτή τη στιγμή. 

Δεν έχω σκεφτεί να πάρουμε ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο με buzzer beater δικό μου. Η Φενέρ είναι καλύτερη από πέρυσι.

Έχει κάνει κάποιες προσθήκες, όπως ο ΜακΚόλουμ. Είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα, την έχουμε μελετήσει και θα παρουσιαστούμε έτοιμοι την Παρασκευή.

Η ΠΑΝΑΘΑ πάει για το 8ο και ακόμη μια στοιχηματική προσφορά τρέχει για ΣΕΝΑ – Τσίμπα ΣΟΥΠΕΡ προσφορά με 100άρι!

Έχω κάνει την υπόσχεση. Αν πάρουμε πρώτα ο Θεός το τρόπαιο, θα τραγουδήσω».

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!

Για περισσότερα Παναθηναϊκά νέα διαβάστε μας στο Pickngreen.gr.

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

Αφήστε μια απάντηση

Δείτε επίσης