Μίροτιτς: Καθόλου σίγουρη η μετακίνηση του στην Παρτιζάν!

Ο Νίκολα Μίροτιτς αποτελεί παρελθόν από την Μπαρτσελόνα με την επόμενη ομάδα του να μην είναι ξεκάθαρη ακόμη.

Ο Νίκολα Μίροτιτς σύμφωνα με την «Mundo Deportivo» παρόλο την συμφωνία του με την Παρτιζάν δεν πρέπει να θεωρείται σίγουρη η μεταγραφή του στην σερβική ομάδα.

Και αυτό διότι, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, υπάρχουν πιέσεις από το περιβάλλον του Ερυθρού Αστέρα να ακυρωθεί η συμφωνία! Συγκεκριμένα από τη Σερβία γίνεται λόγος για απειλές, ακόμα και παρέμβαση του προέδρου της χώρας Αλεξάντερ Βούτσιτς για να μην γίνει η μεταγραφή, ο οποίος είναι φίλαθλος των «ερυθρόλευκων». Το γεγονός αυτό βάζει πολλά ερωτηματικά στην επικείμενη συμφωνία του «Μίρο» με την Παρτίζαν η οποία ενδέχεται να βρεθεί στον αέρα.

Επιπλέον στο δημοσίευμα αναφέρεται και στον Παναθηναϊκό κάνοντας λόγος για ενδιαφέρον και ότι παραμονεύει προκειμένου να μπει στη μάχη για να τον αποκτήσει. Μάλιστα εξηγεί ότι οι «πράσινοι» είναι «οι πρωταγωνιστές του φετινού καλοκαιριού όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις ξοδεύοντας χρήματα για να αποκτήσουν τη χαμένη τους αίγλη». Πάντως δεν υπάρχει καμία απολύτως επαφή των «πρασίνων» με την πλευρά του Μίροτιτς τις τελευταίες 10 ημέρες.

Σχετικά άρθρα:

Απέρριψε μεγαλύτερη πρόταση για τον Παναθηναϊκό!

Προς το παρόν δεν υπάρχει συζήτηση με Μίροτιτς!

Αφήστε μια απάντηση

Δείτε επίσης