Ο Βασίλιε Μίσιτς απασχολεί τον Παναθηναϊκό με τον γνωστό δημοσιογράφο Βασίλη Παπαθεοδώρου να αναλύει τα δεδομένα σχετικά με την απόκτηση του στην εκπομπή της «Magic Euroleague».
Η ανάρτηση-φωτιά του Μάριο Χεζόνια που «τρέλανε» τον κόσμο!
Συγκεκριμένα ανέφερε:
«Η περίπτωση Μίσιτς απασχολεί τον κόσμο, καθώς βλέπει μια διάθεση από τον Παναθηναϊκό, να ετοιμαστεί κάτι μεγάλο που θα δούμε στην πορεία. Δεν θεωρώ ότι είναι μια κουβέντα που έχει σηκωθεί από το πουθενά. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε ο Μίσιτς έχει συμβόλαιο ύψους 22 εκατ. ευρώ, 2+1 έτη.
Είναι ένα θέμα που ποστέυω αργά ή γρήγορα θα μπει πάνω στο τραπέζι. Ποτε θα συμβεί; Ούτε σε 10 μέρες, ούτε σε δύο εβδομάδες. Είναι ένα θέμα που θα απασχολήσει. Δεν είναι ένα… κουφό θέμα.
Ο Μίσιτς δεν είναι ευχαριστημένος εκεί που βρίσκεται. Έχει συνηθίσει να παίζει σε ανταγωνιστικό επίπεδο. Αν ο Μίσιτς έβρισκε στην Ευρώπη τα χρήματα που θέλει θα το συζητούσε σοβαρά. Δεν είναι μια περίπτωση άπιαστη. Αν μια ομάδα βρεθεί και τα σκάσει, όχι 2-2,5 εκατ… Με 9 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια δεν θα έλεγε όχι».
Περισσότερα «πράσινα» νέα μπορείτε να διαβάσετε στο Pickngreen.gr!
Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!
Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:
- Ανατριχιαστικό βίντεο με τον γιο του Δημήτρη Διαμαντίδη και τον Κώστα Σλούκα!
- Αδιανόητο – Το βίντεο την στιγμή που φτύνουν τον Ματίας Λεσόρ στο Παλατάκι!
- Το σχόλιο του Χρήστου Σερέλη για την διαιτησία!
- Η υπόσχεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός πάρει το 7ο!
- Η πολύ μεγάλο πρόταση που έχει στα χέρια του ο Βενσάν Πουαριέ