Μάικ Τζέιμς: Η αλήθεια για τα σενάρια

Ο Μάικ Τζέιμς δεν βρίσκεται όσο κοντά τον περιγράφουν τα σερβικά μέσα σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γιώργο Ζάκκα.

Ο Μάικ Τζέιμς αποτελεί στόχο του Παναθηναϊκού. Χθες, μάλιστα μία σερβική ιστοσελίδα ανάφερε ότι οι «πράσινοι» είναι κοντά στον Αμερικανό. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην παρούσα φάση.

Βάσω Τσαρούχα… μία δηλωμένη Ολυμπιακός!

Σερβικό δημοσίευμα χθες (5/6) έριξε βόμβα μεγατόνων. Σύμφωνα με αυτό Τζέιμς και Παναθηναϊκός ήταν πολύ κοντά στο να φτάσουν σε οριστική συμφωνία. Ωστόσο, δεν έδινε παραπάνω λεπτομέρειες. Η αλήθεια είναι ότι ο Τζέιμς ενδιαφέρει το «τριφύλλι». Όπως αλήθεια είναι ότι και το μέλλον του στην Μονακό είναι εξαιρετικά αβέβαιο και το πιο πιθανό σενάριο είναι αποχωρήσει από την ομάδα. Και για τα δύο έχετε ενημερωθεί, εξάλλου από το Pickngreen.gr εδώ και μέρες.

Το τρομερό φλόπινγκ του Βεζένκοφ!

Ο έμπειρος δημοσιογράφος Γιώργος Ζάκκας λίγο μετά το δημοσίευμα ανάφερετε τι ισχύει από πλευράς Παναθηναϊκού. Πιο συγκεκριμένα, έγραψε: «Τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρει υπόθεση Μάικ Τζέιμς για τον Παναθηναϊκό. Ο Εργκίν Αταμάν τον εκτιμάει πολύ, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν συζητήσεις. Η περίπτωση του είναι περίπλοκη. Προς το παρόν δεν είναι κοντά στο να συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό».

Αναλυτικά το ποστ του δημοσιογράφου Γιώργου Ζάκκα:

Αφήστε μια απάντηση