Λεσόρ: Οι τελευταίες πληροφορίες της επιστροφής του στα παρκέ!

Ο γνωστός δημοσιογράφος Βασίλης Παπαθεοδώρου μιλώντας στην εκπομπή της «Magic Euroleague» αναφέρθηκε στην επιστροφή του Ματίας Λεσόρ.

Ο γνωστός δημοσιογράφος Βασίλης Παπαθεοδώρου μιλώντας στην εκπομπή του SDNA «Magic Euroleague» αποκάλυψε τις τελευταίες πληροφορίες που αφορούν την επιστροφή του Ματίας Λεσόρ στο παρκέ.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή:

«Οι περισσότερες μετρήσεις έχουν γίνει. Τα πράγματα πηγαίνουν καλά για τον Ματίας Λεσόρ. Αυτό που μπορούμε να πούμε πλέον είναι ότι οι πιθανότητες συμμετοχής του στο Final 4 αυξάνονται, αλλά τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο, καθώς αυτό θα κριθεί από μια τελική απόφαση.

Νέο προκλητικό μήνυμα από τον Τάκη Τσουκαλά!

Είχαμε πει ότι με 7-8 προπονήσεις μπορεί να είναι έτοιμος για το Final 4 με τον Παναθηναϊκό το αργότερο την επόμενη Παρασκευή. Ο Λεσόρ κάνει τεράστια προσπάθεια για να προλάβει και η απόφαση αν θα αγωνιστεί ή όχι θα ληφθεί από τον Παναθηναϊκό. Οι πιθανότητες είναι υπέρ του, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Θα φανεί από τις επόμενες έξι προπονήσεις. Πρέπει να αποκτήσει την απαραίτητη ελαστικότητα, καθώς το κόκκαλο έχει επουλωθεί πλήρως και πλέον προπονείται κανονικά με όλη την ομάδα.

Ο ίδιος δεν κρατιέται. Θέλει να παίξει, το ζει, το αναπνέει. Φωνάζει μέσα από τα αποδυτήρια πως η σεζόν δεν έχει τελειώσει για εκείνον.

Είναι πολύ δύσκολο να τον πείσεις να μην παίξει. Είναι έτοιμος από όλες τις απόψεις, το μόνο που μένει είναι να φτάσει στο απόλυτο επίπεδο ελαστικότητας στα πόδια του.»

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!

Για περισσότερα Παναθηναϊκά νέα διαβάστε μας στο Pickngreen.gr.

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

Αφήστε μια απάντηση

Δείτε επίσης