Μια ιδιαίτερα σημαντική αποκάλυψη σχετικά με την κατάσταση του τραυματισμού και την αποθεραπεία του Ματίας Λεσόρ έγινε στην εκπομπή «Magic Euroleague» το βράδυ της Τρίτης.
Η καυστική ανάρτηση του Σαρπ Αταμάν για την αποβολή-σκάνδαλο του πατέρα του!
Ο Γάλλος σέντερ του Παναθηναϊκού, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα με τη Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ, παραμένει εκτός δράσης, στερώντας από την ομάδα του Εργκίν Αταμάν μια βασική μονάδα στη front line. Η αποθεραπεία του βρίσκεται σε κρίσιμο στάδιο, με τον οργανισμό του Παναθηναϊκού να δίνει ιδιαίτερη προσοχή, αντιμετωπίζοντας την κατάσταση με βήμα-βήμα προσέγγιση.
Αναλυτικά όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή: Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν, η τέλη Ιανουαρίου αναμένεται να είναι μια σημαντική χρονική στιγμή, καθώς τότε θα φανεί πώς προχωρά η αποθεραπεία του Λεσόρ. Παρότι δεν μπορεί να προσδιοριστεί ακόμα η ακριβής ημερομηνία επιστροφής του, θα υπάρχει μια πιο σαφής εικόνα για την εξέλιξη της κατάστασής του.
Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!
Περισσότερα «πράσινα» νέα μπορείτε να διαβάσετε στο Pickngreen.gr!
Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:
- Το βρώμικο και αντι-αθλητικό φάουλ του Τόμας Ουόκαπ στον Κώστα Σλούκα!
- «ΒΟΜΒΑ» μεγατόνων στο ευρωπαϊκό μπάσκετ με το ΝΒΑ να θέλει να δημιουργήσει δική του λίγκα – Ποιες ομάδες προσέγγισαν ήδη!
- Τα υπέροχα λόγια του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ για τον Παναθηναϊκό!
- Οι περιπτώσεις παικτών που εξετάζει ο Παναθηναϊκός για την αντικατάσταση του Ομέρ Γιουρτσεβέν!
- Το επικό μπλουζάκι t-shirt που έγινε VIRAL στο ντέρμπι! (pic)
- Πολύ σημαντική χορηγική ανανέωση του Παναθηναϊκού με τον ΟΠΑΠ