Λάκοβιτς: Πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού!

Ο Γιάκα Λάκοβιτς αποτελεί τον πρώτο στόχο του Παναθηναϊκού για να διαδεχθεί τον Ντέγιαν Ράντονιτς, ο οποίος αποτελεί παρελθόν.

Ο Γιάκα Λάκοβιτς αποτελεί τον πρώτο στόχο του Παναθηναϊκού για να διαδεχθεί τον Ντέγιαν Ράντονιτς. Εναλλακτική περίπτωση ο Τζιανμάρκο Ποτσέκο.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς αποτελεί από σήμερα (20/2) παρελθόν από τον Παναθηναϊκό. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού σύμφωνα με πληροφορίες του ApexSports.gr έχει «κυκλώσει» το όνομα του Γιάκα Λάκοβιτς. Ο Σλοβένος πρώην αθλητής του «τριφυλλιού» αποτελεί μία δύσκολη περίπτωση. Αρχικά, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024, το οποίο είναι κλειστό. Οι Ισπανοί δεν προτίθενται να τον αφήσουν εύκολα, καθώς ο ίδιος τα πηγαίνει περίφημα. Ο Γιάκα Λάκοβιτς έχει εκεί την ασφάλεια του, την αποδοχή της ομάδας.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός ενφιαφέρεται να του προσφέρει συμβόλαιο διάρκειας 6 μηνών. Στο συμβόλαιο θα υπάρχει και οψιόν επέκτασης για άλλον έναν χρόνο.

Σε περίπτωση που δεν προχωρήσει του Σλοβένου, η εναλλακτική του Παναθηναϊκού είναι ο Τζιανμάρκο Ποτσέκο. Για τον Ιταλό υπήρξε την προηγούμενη βδομάδα έντονη φημολογία για συμφωνία.

Αφήστε μια απάντηση