Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΤ πριν την έναρξη του αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα της GBL:
Για την Αυστραλία και το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»: «Δεν περιμέναμε ότι θα έχει τόσο μεγάλο αντίκτυπο στην ομογένεια. Είμαστε περήφανοι που αγκαλιάσαμε τους Έλληνες, δεν περιμέναμε να μας αγκαλιάσουν και αυτοί τόσο πολύ. Είχε 15.000 και 18.000 στα παιχνίδια μας. Υπήρχε μεγάλη ταλαιπωρία αλλά να γίνει το τουρνουά του αείμνηστο Παύλου Γιαννακόπουλου στην Αυστραλία είναι κάτι που σημαίνει πολλά για το ελληνικό μπάσκετ. Ανοίγει και μια νέα πόρτα στην αγορά. Ήταν εκπληκτική υποδοχή από όλους, τη λίγκα της Αυστραλίας, την πολιτική εκεί ηγεσία, την εκκλησία, όλη την ομογένεια. Άξιζε αυτό το ταξίδι πολλά και είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που καταλάβαμε και εμείς που ήμασταν εκεί».
Ο παίκτης που έμεινε εκτός λίστας ξένων στη GBL – Ο λόγος της απόφασης
Για την προετοιμασία: «Η πρώτη μας προπόνηση όλοι μαζί ήταν στις 21 Σεπτεμβρίου στην Αυστραλία. Όταν έφτασαν οι διεθνείς, είχαμε αγώνα λίγο μετά. Ο Σορτς ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ, νοσηλεύτηκε. Είναι μια κατάσταση που χρειάζεται ίσως και έναν μήνα για να επανέλθει κανονικά. Ισως να μπήκε και πολύ νωρίτερα απ’ ότι περιμέναμε. Ακόμα ψάχνει τα πατήματά του. Ο Λεσόρ είναι έξω, ο Όσμαν έχασε όλη την προετοιμασία, ο Γκριγκόνις δεν ήρθε μαζί μας στην Αυστραλία για να μην ταλαιπωρηθεί. Θα χρειαστούμε χρόνο. Είναι πολύ μεγάλη η σεζόν, έχουμε απόλυτη αυτογνωσία, είναι μια δύσκολη σεζόν. Υπάρχει η πίεση που την αποδεχόμαστε και τη θέλουμε. Πρέπει να έχουμε υπομονή, δεν υπάρχει περίπτωση να παίξουμε αυτό που περιμένουμε το προσεχές διάστημα».
Για τον Λεσόρ: «Πάει πολύ καλά, όπως ακριβώς περιμέναμε. Είναι στο τελικό στάδιο της επιστροφής του. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, όπως και εκείνος, θα παίξει όταν νιώσει απόλυτα έτοιμος. Σιγά σιγά πλησιάζουμε σε αυτή τη μεγάλη στιγμή».
Για τη σεζόν: «Υπάρχει αισιοδοξία, αλλά πρέπει να υπάρχει ταπεινότητα, αυτογνωσία και σωστή διαχείριση της πίεσης από όλους. Χρειάζεται υγεία και να πατάμε στη γη, να μην πετάμε στα σύννεφα. Από την Μπαρτσελόνα χάσαμε δικαιότατα γιατί ήταν μια πιο έτοιμη ομάδα και εμείς ακόμα γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Κάτω η μπάλα που λένε οι ποδοσφαιρικοί».
Περισσότερα «πράσινα» νέα μπορείτε να διαβάσετε στο Pickngreen.gr!
Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!
Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:
- Αδιανόητο ξέσπασμα του Γιώργου Μπόγρη κατά του Εργκίν Αταμάν!
- ΕΠΟΣ: Οργή των Ολυμπιακών κατά Αγγελόπουλων για το Final Four της Αθήνας!
- Τόσος κόσμος βρέθηκε στην Qudos Bank Arena για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»
- Ο λόγος που αποχώρησε ο γιατρός του Παναθηναϊκού μετά από 24 χρόνια!
- Τέσσερις Έλληνες νεαροί παίκτες που απασχολούν τον Παναθηναϊκό – Η ανάλυση των αγωνιστικών τους προφίλ!









