Κοντός: «Αποτύχαμε φέτος»

Ο Δημήτρης Κοντός έκανε τον απολογισμό της φετινής σεζόν για τον Παναθηναϊκό κι αναφέρθηκε και στο θέμα του προπονητή.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Δημήτρης Κοντός στη NOVA:

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Η σεζόν πήγε διαφορετικά από ότι περιμέναμε όλοι. Συμβαίνει στον αθλητισμό. Είμαστε στενοχωρημένοι όλοι. Αυτό μας δίνει το έναυσμα όλοι μαζί να δουλέψουμε για να γυρίσουμε σελίδα έχοντας μάθει από τα λάθη και έχοντας δει τι δεν πήγε καλά. 

Η αλήθεια είναι ότι η διαδικασία ήταν ψυχοφθόρα. Η στενοχώρια που μεταδίδεται στον κόσμο, πονάει το κλαμπ και αυτή η εικόνα δεν αρμόζει σε κανέναν. Δεν είναι ότι δεν προσπάθησε κάποιος, δεν βγήκε. Ο σύλλογος πρέπει να αντιδράσει και να δείξει το μέγεθός του.

Σίγουρα το Πρωτάθλημα πρέπει να το διεκδικήσει ο Παναθηναϊκός με όλες του τις δυνάμεις, να ”πεθάνει” στο παρκέ. Για τις επόμενες σεζόν έχει μπει στα σκαριά ένα πλάνο, ώστε ο Παναθηναϊκός να είναι ανταγωνιστικός και να διεκδικήσει ότι μπορεί.

Ο στόχος είναι ένα γήπεδο με ευτυχισμένα πρόσωπα. Όλοι πρέπει να δώσουν το 200%, όσοι συμμετέχουν στον οργανισμό. Φέτος, έχουμε αποτύχει. Είδαμε πράγματα τα οποία δεν είναι σωστό να τα πούμε δημόσια και δεν πρέπει να επαναληφθούν».

Για το νέο προπονητή: «Δεν μπορούμε να το συζητήσουμε τώρα. Είναι δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός έχει βρει έναν άνθρωπο που μας έχει φέρει σε ισορροπία, τον Χρήστο Σερέλη. Έχοντας μπροστά το Πρωτάθλημα, θα ήταν άδικο να συζητάμε για κάτι. Ο κόσμος να είναι σίγουρος πως γίνεται αυτό που πρέπει για να είναι δυνατός την επόμενη σεζόν.

Ο κόουτς Σερέλης αξίζει να βρίσκεται τον επόμενο χρόνο στον Παναθηναϊκό, η εικόνα της ομάδας αρχίζει να μιλάει. Μια ομάδα δεν μπορεί να γυρίσει το τσιπάκι Μάρτη μήνα, αλλά αυτό που αναδύει η ομάδα είναι διαφορετικό. Υπάρχει ισορροπία, υγεία, αλλά όλα αυτά δεν αρκούν για να γυρίσει η κατάσταση μετά από ένα στραβό ξεκίνημα».

Για τον Πάρις Λι: «Είχε ένα πρόβλημα στην κνήμη, κρίθηκε απαραίτητο να μείνει στην Αθήνα γιατί έρχονται οι αγώνες Play-Offs».

Αφήστε μια απάντηση