Κέβιν Πάντερ: Όλο και πιο κοντά σε Παναθηναϊκό

Ο Κέβιν Πάντερ βρίσκεται όλο και πιο κοντά στον Παναθηναϊκό σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Pickngreen.gr.

Ο Κέβιν Πάντερ αποτελεί έναν από τους μεγάλους μεταγραφικούς στόχους του Παναθηναϊκού.

Ο Εργκίν Αταμάν και η διοίκηση έχουν ρίξει το βάρος στην υπόθεση του Κέβιν Πάντερ. Ο Αμερικανός γκαρντ της Παρτίζαν αποτελεί προτεραιότητα του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση της περιφέρειας. Οι «πράσινοι» δουλεύουν πολύ εντατικά την περίπτωση του εδώ και αρκετές μέρες. Από τις πρώτες μέρες που βγήκε στο φως της δημοσιότητας το ενδιαφέρον για τον παίκτη, έχουν περάσει περίπου δύο βδομάδες.

Τα δεδομένα για τον Μπομπουά και ο Μπράιαντ που αποτελεί προτεραιότητα!

Από την αρχή του μεταγραφικού σχεδιασμού ο Πάντερ είναι ψηλά στην μεταγραφική λίστα των «πρασίνων». Όλο αυτό το διάστημα έχουν γίνει προεργασίες και συζητήσεις με την πλευρά του αθλητή. Και πραγματικά η προσπάθεια που καταβάλλει το «τριφύλλι» είναι πολύ μεγάλη. Άλλωστε, αυτό το έχει αναφέρει και ο δημοσιογράφος Τόλης Κοτζιάς, ενώ συμπλήρωσε ότι οι «πράσινοι» έχουν καλές πιθανότητες. Πριν λίγες μέρες είχε αποκαλυφθεί μεγάλη πρόταση του Παναθηναϊκού στον παίκτη. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Pickngreen.gr η πρόταση του Παναθηναϊκού αφορά συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών. Στο προτεινόμενο συμβόλαιο οι απολάβες του παίκτη ξεπερνούν τα δύο εκατομμύρια ετησίως.

Ο αντζέντης του παίκτη, Χάρης Παπαδόπουλος, έχει διαμηνύσει ότι δεν θα υπάρξει οριστική απόφαση και εξέλιξη μέχρι να ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, με την Παρτίζαν. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Pickngreen.gr οι δύο πλευρές έχουν πλησιάσει αρκετά. Ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να καλύψει τα «θέλω» του παίκτη. Αυτό το γνωρίζει και η πλευρά του Πάντερ, η οποία είναι ικανοποιημένη από τα όσα προσφέρει το «τριφύλλι». Όπως ικανοποιημένος είναι και ο παίκτης σε πρώτη φάση. Οι δύο πλευρές έχουν εξαιρετική επικοινωνία.

Παρόλα αυτά, οριστικές εξελίξεις θα υπάρχουν μόλις ο Αμερικανός γκαρντ ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την Παρτίζαν στην Αδριατική Λίγκα.

Διαβάστε επίσης:
Τα δεδομένα για τον Μάικ Τζέιμς και τον Παναθηναϊκό!
Ο πρώτος παίκτης που ζήτησε ο Αταμάν!
Κοντά στο ελληνικό διαβατήριο ο Ναζ Μήτρου Λονγκ – Τι ισχύει με Παναθηναϊκό!