Καμπάτσο: Τα δεδομένα της υπόθεσης

Ο Παναθηναϊκός παλεύει την υπόθεση του Φακούντο Καμπάτσο και κάνει ό,τι μπορεί για να αποσπάσει την υπογραφή του Αργεντινού γκαρντ.

Ο Φακούντο Καμπάτσο αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση του στην θέση του «άσου».

Ο Παναθηναϊκός εδώ και πολύ καιρό έχει βάλει έναν συγκεκριμένο στόχο και αυτός δεν είναι άλλος από τον Φακούντο Καμπάτσο. Οι «πράσινοι» κάνουν υπερπροσπάθεια και αυτό φαίνεται αλλά ας πάρουμε σιγά σιγά τα δεδομένα της υπόθεσης του. Πριν από λίγες ώρες κυκλοφόρησε ένα δημοσίευμα, το οποίο ισχυριζόταν ότι ο Καμπάτσο είναι κοντά στο να υπογράψει στο «τριφύλλι». Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι λίγο διαφορετική σύμφωνα με τις πληροφορίες του Pickngreen.gr, καθώς δεν ο παίκτης δεν είναι τόσο κοντά, όσο παρουσιάστηκε.

Αρχικά, αξίζει να τονιστεί ότι υπάρχει πολύ καλό κλίμα και γενικότερα καλή επικοινωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει μιλήσει ο ίδιος μαζί του και μάλιστα σε αρκετά θετικό κλίμα. Όσον αφορά την πρόταση που έχει κάνει ο Παναθηναϊκός θυμίζουμε ότι είναι 7.5 εκατομμύρια για τρία χρόνια (2.5 τον χρόνο) όπως είχε αποκαλύψει το Gazzetta.gr και ο Γιώργος Κούβαρης. Σε αυτό το ποσό προστίθενται και κάποια bonus επίτευξης στόχων. Η πρόταση αυτή δείχνει πόσο τον θέλει η ομάδα ώστε να είναι ο ηγέτης των επόμενων χρόνων. Αυτά από την πλευρά των «πρασίνων».

Η Ρεάλ Μαδρίτης παραμένει φαβορί και προτεραιότητα του αθλητή και οι λόγοι είναι αρκετοί. Η Ισπανία είναι η χώρα που ο ίδιος θέλει να ζήσει μαζί με την οικογένεια του. Σε αυτό παίζει σημαντικό ρόλο και το ισπανικό σχολείο που επιθυμεί για το παιδί του και που στην Ελλάδα δεν υπάρχει. Το συγκεκριμένο πρόβλημα το αποκάλυψε ο ίδιος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε Instagram live που έκανε. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό ότι ο Αργεντινός χρωστάει ένα μεγάλο ποσό κοντά στα 2.6 εκατομμύρια δολάρια στη Ρεάλ, που αντιστοιχεί σε πόσοστό της ρήτρας που έπρεπε να πληρώσει για να μείνει ελεύθερος και να συνεχίσει στο NBA. Ο Καμπάτσο επιθυμεί ναι μεν να επιστρέψει στη Ρεάλ, αλλά θέλει να το κάνει με δικούς του όρους. Προς το παρόν, δεν δείχνει να κάνει «εκπτώσεις». Ποιοι είναι αυτοί; Δεν φαίνεται πρόθυμος να πληρώσει το ποσό και ζητάει από τους Μαδριλένους να διαγράψουν το χρέος. Όπως είναι λογικό οι Ισπανοί δεν συμφωνούν σε αυτό. Για αυτό και το θέμα έχει «παγώσει».

Όσο το θέμα παραμένει «παγωμένο», τόσο οι πιθανότητες του Παναθηναϊκού αυξάνονται για ολοκληρώσει το κόλπο γκρόσο με τον Αργεντίνο παικταρά. Ο καιρός περνάει, η Ρεάλ δεν υποχωρεί, ενώ ταυτόχρονα το «τριφύλλι» επιμένει και πιέζει με την περίπτωση του. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται οι «πράσινοι» σύντομα να επιστρέψουν με νέα βελτιωμένη πρόταση, θέλοντας να κλείσουν την συγκεκριμένη υπόθεση βλέποντας ότι οι πιθανότητες τους αυξάνονται σταδιακά.

Νέα απουσία στον Παναθηναϊκό ενόψει Περιστερίου!

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση

Δείτε επίσης