Κάλινιτς: «Ο Παναθηναϊκός έδωσε πολύ χρόνο στον Ράντονιτς»

Ο Νίκολα Κάλινιτς αναφέρθηκε στο πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού δίνοντας την δική του οπτική για το διαζύγιο του Μαυροβούνιο με τους «πράσινους».

Συγκεκριμένα ο Κάλινιτς αναφέρθηκε στο Μαυροβούνιο πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού, επισημαίνοντας το τι πήγε λάθος με τους «πράσινους» και οδήγησε στο διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά και τις σχέσεις του Ράντονιτς με τους Σέρβους και ξένους παίκτες.

Αναλυτικότερα οι δηλώσεις του Σέρβου φόργουορντ στο Basketnews:

Για τον λόγο που δεν πέτυχε ο Ράντονιτς στον Παναθηναϊκό: 

«Δεν κατάφερα να παρακολουθήσω πολλά παιχνίδια τους γιατί παίζαμε ταυτόχρονα. Αλλά μάλλον, ήταν έλλειψη επικοινωνίας. Το σύστημά του και ο τρόπος του μοιράζονταν τον χρόνο. Μην με παρεξηγήσετε. Ο Παναθηναϊκός μάλλον του έδωσε πολύ χρόνο. Στο παρελθόν άλλαζαν πολύ πιο γρήγορα προπονητή. Αλλά το στυλ και ο τρόπος του να κάνει τα πράγματα δεν ταίριαζε με την ομάδα. Ίσως το εμπόδιο με την γλώσσα να ήταν μεγαλύτερο από όσο μπορούσε να αντέξει για να εξηγήσει τι ήθελε από τους παίκτες του».

Για το αν έχει ο Ράντονιτς καλή επικοινωνία με τους Σέρβους παίκτες:

«Ναι έχει. Αλλά είναι διαφορετικό όταν έχεις 3-4 ξένους παίκτες από το να έχεις μια ομάδα γεμάτη ξένους. Τον σέβομαι πολύ ως προπονητή. Νομίζω ότι είναι υπέροχος. Προφανώς και του είναι πιο εύκολο να προπονήσει στη Σερβία. Νομίζω ότι θα δείξει ότι είναι καλός προπονητής στην επόμενη δουλειά του».

Αφήστε μια απάντηση

Δείτε επίσης