Καλαϊτζάκης: «Να κλείσουμε τα αυτιά μας και να επικεντρωθούμε στη δουλειά μας»

Εκ των διακριθέντων της νίκης του Παναθηναϊκού επί του Άρη ήταν ο Γιώργος Καλαϊτζάκης.

Ο Γ. Καλαϊτζάκης μίλησε στην ΕΡΤ μετά το τέλος του αγώνα δηλώνοντας:

«Ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα για εμάς, παίξαμε καλά και στα τρία παιχνίδια της εβδομάδας σχετικά με τα τελευταία ματς. Μπράβο στους παίκτες και τους προπονητές γιατί είναι δύσκολη η διαχείριση μιας τέτοιας βδομάδας. Στην Ευρωλίγκα θέλουμε μόνο νίκες στη συνέχεια.

Είναι μεγάλο μέρος της δουλειάς μας τα ταξίδια, η κούραση. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι, πιστεύω πολύ στην ομάδα μας. Η ομάδα αρχίζει και δένεται. Πρέπει να κλείσουμε τα αυτιά μας να επικεντρωθούμε στη δουλειά μας και στο τέλος της χρονιάς θα είμαστε μια χαρά.

Μου αρέσει να κάνω τις “βρώμικες” δουλειές. Στον Παναθηναϊκό είναι δύσκολο να είσαι το πρώτο βιολί σε μικρή ηλικία. Θα παίζω σε οποιαδήποτε θέση μου ζητηθεί, θέλω να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει, και προσπαθώ για τα πάντα αμυντικά και επιθετικά. 

Ένιωθα καλά επιθετικά σήμερα, θέλω να βρίσκομαι στο παρκέ. Είναι όνειρο να παίζω με τον αδερφό μου στην Ευρωλίγκα. Και ο Παναγιώτης προσπαθεί να γυρίσει μετά τον τραυματισμό του, είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα».

Πηγή: sdna.gr

Αφήστε μια απάντηση