Με μία ιδιαίτερα αιχμηρή ανακοίνωση, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός καταφέρθηκε εναντίον της διαιτησίας του Game 3 κόντρα στον Ολυμπιακό, κάνοντας λόγο για «αίσχη» και «προσβολή του αθλήματος», στον απόηχο ενός ακόμη επεισοδιακού αγώνα.
Νέα εριστική ατάκα από τον Γιώργο Μπαρτζώκα… αυτή τη φορά με αποδέκτη την Δέσποινα Γιαννακοπούλου!
Αναλυτικά όλα όσα ανάφερε η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με βολές κατά πάντων:
«Η κατάσταση έχει ξεφύγει κατά πολύ από τα όρια της ΕΟΚ, της ΚΕΔ και του Βαγγέλη Λιόλιου.
Μετά τα περσινά θρυλικά περιστατικά κατά τη διάρκεια των τελικών, φέτος αποδεικνύεται πως όλα όσα συμβαίνουν κατ’ εξακολούθηση δεν είναι τυχαία. Είναι αδιανόητο η Πολιτεία να κλείνει τα μάτια σε αυτά που συμβαίνουν στο ελληνικό μπάσκετ και στον χώρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας.
Η ευθύνη βαραίνει πλέον μόνο την Κυβέρνηση, η οποία επιτρέπει σε κάποιους να δρουν οργανωμένα κάτω από τη μύτη της. Ως εδώ και μη παρέκει!
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR δεν θα ανεχτεί περαιτέρω αυτή την κατάσταση και η Κυβέρνηση έχει υποχρέωση απέναντι στους Έλληνες φιλάθλους να σκύψει άμεσα πάνω από το πρόβλημα και να πάψει να το κρύβει κάτω από το χαλάκι.
Μας συζητάει όλη η Ευρώπη για όλα όσα διαδραματίζονται εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου και κάποιοι κάνουν ότι δεν τα βλέπουν. Αν πιστεύουν στην ΕΟΚ ότι μας κάνουν επίδειξη δύναμης, είναι βαθιά νυχτωμένοι.
Ο Παναθηναϊκός και τα εκατομμύρια των φιλάθλων του έχουν πολύ μεγαλύτερη δύναμη από αυτούς.»
Περισσότερα «πράσινα» νέα μπορείτε να διαβάσετε στο Pickngreen.gr!
Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!
Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:
- Ο Στέφανος Μαγκλογιάννης με το διαρκείας στον Ολυμπιακό, πρωτεργάτης στο περσινό Game 4 δίνει σόου και φέτος στο Game 2!
- Η τρομερή και «πληρωμένη» απάντηση της Θύρας 13 προς τον Γιώργο Αγγελόπουλου περί φωτός και σκοταδιού!
- Τα δεδομένα για τον Νίκο Ρογκαβόπουλο: Το συμβόλαιο του, η διάρκεια, το buy-out και πως θα μειωθεί και πόσα θα ζητήσει!
- Επικός Λεσόρ: Φώναζε προς τον Στέφανο Μαγκλογιάννη να φορέσει φανέλα του Ολυμπιακού!
- Αδιανόητο ξέσπασμα γνωστού δημοσιογράφου στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού κατά του Γιώργου Μπαρτζώκα!









