Γκουντάιτις: Γιατί προτιμήθηκε από τον Λοβέρν

Το Pickngreen.gr εξηγεί γιατί ο Παναθηναϊκός προτίμησε την περίπτωση του Αρτούρας Γκουντάιτις από αυτή του Τζόφρι Λοβέρν.

Ο Αρτούρας Γκουντάιτις είναι ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει και όπως όλα δείχνουν θα πλαισιώσει τον Γιώργο Παπαγιάννη στην θέση «5». Η άλλη περίπτωση που εξέταζε ο Παναθηναϊκός, ήταν αυτή του Τζόφρι Λοβέρν. Το Pickngreen.gr εξηγεί γιατί ο Παναθηναϊκός προτίμησε τη περίπτωση του Λιθουανού σέντερ από αυτήν του Γάλλου φοργουορντ-σέντερ.

Μία από τις φετινές προτεραιότητες των Ντέγιαν Ράντονιτς και Αργύρη Πεδουλάκη ήταν να βρουν έναν αξιόλογο παίκτη στην θέση «5» να πλαισιώσει τον Γιώργο Παπαγιάννη. Τα τελευταία χρόνια ο Γιώργος Παπαγιάννης καλύπτει την θέση εντελώς μόνος και στο «πράσινο» επιτελείο θεώρησαν ότι για την καλύτερη διαχείριση του Έλληνα αθλητή θα πρέπει να βρεθεί ένας έμπειρος και ποιοτικός παίκτης να τον πλαισιώσει.

Ο Αρτούρας Γκουντάιτις είχε φτάσει σε προφορική συμφωνία με τον Παναθηναϊκό εδώ και κάποιες μέρες, ωστόσο συνέχιζε να ψάχνει στην αγορά για κάποια καλύτερη λύση. Μία από αυτές που είχαν εξεταστεί έντονα ήταν αυτή του Τζόφρι Λοβέρν. Ο πρώην παίκτης της Ζάλγκιρις Καόυνας διαθέτει αρκετά από τα στοιχεία που επιθυμεί ο Ντέγιαν Ράντονιτς, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο θέσεις των ψηλών. Τις τελευταίες μέρες υπήρξαν αρκετές συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών. Το πρώτο «αγκάθι» ήταν οι οικονομικές απολαβές του παίκτη. Στις πρώτες συζητήσεις το οικονομικό χάσμα που χώριζε τις δύο πλευρές ήταν μεγάλο. Στο «πράσινο» επιτελείο υπήρξε προβληματισμός για το αν αξίζει να δωθεί τέτοιο ποσό για συμπληρωματικό ρόλο. Επιπρόσθετα, στον Παναθηναϊκό ήταν αρκετά προβληματισμένοι με το ιστορικό των τραυματισμών του. Ο Γάλλος φοργουορντ έχασε μεγάλο μέρος της περσινής σεζόν λόγω τραυματισμού στον ώμο του.

Από την άλλη ο Αρτούρας Γκουντάιτις έχει και αυτός ιστορικό τραυματισμών, αλλά οικονομικά είναι πιο κοντά σε αυτά που μπορεί και θέλει να δώσει ο Παναθηναϊκός, Επιπλέον, οι «πράσινοι» εδώ και μέρες έχουν προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις μαζί του, έχει επέλθει προφορική συμφωνία και τον έχουν stand by.

Έτσι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και αν δεν υπάρξει κάποια μεγάλη έκπληξη της τελευταίας στιγμής ο Αρτούρας Γκουντάιτις αναμένεται να ντυθεί στα «πράσινα»

This Post Has One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Δείτε επίσης