Ο Μάριους Γκριγκόνις ανέφερε:
«Πρέπει να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Να είμαστε συγκεντρωμένοι. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Δεν πρέπει να χάσουμε τη συγκέντρωση μας και να κάνουμε τη δουλειά μας.
Στο μπάσκετ το θέμα είναι να βάλεις περισσότερους πόντους από τον αντίπαλο σου. Αν παίξει και καλή άμυνα ακόμα καλύτερα. Υπάρχουν πολλά στοιχεία που θα κάνουν τη διαφορά. Πρέπεινα το θέλουμε περισσότερο και να βγάλουμε περισσότερη ενέργεια».
Για το ότι ο Παναθηναϊκός έχει ήδη γνωρίσει δύο ήττες από την Μακάμπι: «Δε μας ενδιαφέρει το 0-2. Είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Ξέρουμε τι είμαστε ικανοί να κάνουμε και να το αποδείξουμε στο γήπεδο».
Τέλος σχολίασε και το ποιος είναι καλύτερος για την Μακάμπι. Ο Μπράουν ή ο Μπάλντγουιν. «Εξαρτάται από την ημέρα. Και οι δύο είναι πολύ καλοί παίκτες, σκοράρουν, δημιουργούν και μπορούν να σκοράρουν με πολλούς τρόπους».
Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!
Για περισσότερα Παναθηναϊκά νέα διαβάστε μας στο Pickngreen.gr.
Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:
- Το μεγάλο σουτ του Κώστα Σλούκα μπροστά στον Γιώργο Μπαρτζώκα
- Γέμισε το ΟΑΚΑ ο κόσμος του Παναθηναϊκού! Τόσος κόσμος πήγε στο γήπεδο!
- Στο στόχαστρο των Ερυθρόλευκων ΜΜΕ ο Κώστας Σλούκας
- Η ενόχληση του Ματίας Λεσόρ στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό
- Εμετικό πανό κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και στοχοποίηση δημοσιογράφου του Παναθηναϊκού!









