Γκριγκόνις: Ευχάριστα νέα για την επιστροφή του!

Ευχάριστα νέα για τον Παναθηναϊκό αναφορικά με την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μετά την επέμβαση του στην μέση.
Γκριγκόνις επιστροφή

Ο Μάριους Γκριγκόνις σύμφωνα με τα όσα ανάφερε ο έμπειρος δημοσιογράφος, Βασίλης Παπαθεοδώρου, μιλώντας στην «Magic Euroleague» του Sdna.gr για την επιστροφή του Λιθουανού στην αγωνιστική δράση, θα είναι έτοιμος νωρίτερα από ότι αρκετοί πιστεύουν.

Η ανάρτηση της συγύζου του Κέντρικ Ναν, Μπλεν Μεκόνεν, μετά την εμφανισάρα του Αμερικανού γκαρντ!

Σύμφωνα, λοιπόν με τα λεγόμενα του Βασίλη Παπαθεοδώρου, η επέμβαση του λιθουανού παίκτη πήγε πάρα πολύ καλά, όπως επικοινώνησε και ο γιατρός που την πραγματοποίησε. Σε αυτό το πλαίσιο και σύμφωνα με τα όσα είπε ο Έλληνας δημοσιογράφος ο Μάριους Γκριγκόνις τέλη του μήνα, περίπου 2-3 βδομάδες μετά την επέμβαση του θα μπορεί να επιστρέψει σιγά σιγά στις προπονήσεις. Αρχικά, φυσικά όχι σε φουλ ρυθμούς, αλλά σταδιακά θα μπορέσει να μπει στις προπονήσεις και να ανεβάζει ρυθμούς.

Αξίζει να τονιστεί, ότι ο Γκριγκόνις σήμερα (17/12) βρισκόταν και στο ΟΑΚΑ για την αναμέτρηση του Επτάστερου με την Αρμάνι Μιλάνο. Έτσι, η επιστροφή του Μάριους Γκριγκόνις στις προπονήσεις θα σημάνει και την αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Για περισσότερα Παναθηναϊκά νέα διαβάστε μας στο Pickngreen.gr.

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!

Σχετικά άρθρα:

Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ