Γκριγκόνις: «Πλέον παίζω και για αυτό είμαι καλύτερος»

Ο Μάριους Γκριγκόνις είχε πολλά και ενδιαφέροντα να πει για την νεότερη κατάσταση στον σύλλογο που βιώνει ο ίδιος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη κάμερα της Nova, ο Μάριους Γκριγκόνις:

«Υπάρχει βελτίωση. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να προσπαθούμε. Είναι δύσκολη η χρονιά πιο πολύ ψυχολογικά, παρά σωματικά. Σε αυτές τις καταστάσεις χρειάζεται υπομονή. Είναι μια διαδικασία το να γίνουμε καλύτεροι ομάδα. Εκεί που κερδίζουμε μετά ξαναχάνουμε και νιώθουμε ότι κάναμε δύο βήματα πίσω. Σε παιχνίδια σαν αυτό χρειαζόμαστε το κάτι παραπάνω που ακόμα δεν το έχουμε. Είναι δύσκολο για εμάς, αλλά πρέπει να έχουμε υπομονή».

Για τις δικές του εμφανίσεις τον τελευταίο καιρό:

«Πρώτα από όλα το πιο σημαντικό είναι ότι παίζω. Όταν παίζεις και έχεις ένα ρόλο στην ομάδα μπορείς να βελτιωθείς. Οι προπονήσεις που κάνουμε είναι διαφορετικές και είμαι πιο συνηθισμένος σε αυτό το είδος προπόνησης. Κυρίως έχω ένα ρόλο και παίζω. Όταν δεν παίζεις χάνεις την αυτοπεποίθησή σου, αλλά έχω αποδείξει ότι μπορώ να αγωνιστώ στην Euroleague και αυτό κάνω».

«Θέλω να δώσω τα εύσημα στον κόουτς Σερέλη. Είναι ένας προπονητής που προσπαθεί πολύ. Θέλει να μας δώσει ρόλους και είμαι πολύ χαρούμενος που είναι στην ομάδα. Αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι πλέον έχουμε μια κατεύθυνση. Ο κοουτς με τη έλευση του χάραξε μια πορεία. Απαιτεί προσπάθεια, υπάρχουν έξυπνες προπονήσεις. Ακολουθούμε σχέδια που έχει ο κόουτς για εμάς. Ο Σερέλης προσπαθεί πολύ έχει δώσει αυτοπεποίθηση σε εμάς που δεν την είχαμε και του δίνω και πάλι τα εύσημα». ήταν τα λόγια του για τον προπονητή του Παναθηναϊκού.

Για τους στόχους του Παναθηναϊκού στη Βasket League:

«Έχουμε χρόνο. Πολλά μπορεί να αλλάξουν. Αν δεν αλλάξει τίποτα, ο στόχος μας είναι να μικρύνουμε τη διαφορά από τον Ολυμπιακό. Θέλουμε να γυρίσουν πίσω οι τραυματίες μας, και να βάλουμε περισσότερη πίεση στον Ολυμπιακό. Εμείς δεν έχουμε πίεση είμαστε το αουτσάιντερ και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτούμε για να βάλουμε περισσότερη πίεση στον Ολυμπιακό».

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

This Post Has 2 Comments

Αφήστε μια απάντηση