Γιώργος Καλαϊτζάκης: Έπιασε κορυφή με τα πέντε κλεψίματα στην πρεμιέρα (vid)

Η Εuroleague ανέβασε video με τους κορυφαίους σε κάθε κατηγορία για την πρώτη αγωνιστική και στα κλεψίματα έκανε θραύση ο Γιώργος Καλαϊτζάκης.

Ένα όμορφο video έφτιαξε η Euroleague αφιερωμένο στους καλύτερους της πρώτης αγωνιστικής σε κάθε κατηγορία. Στα κλεψίματα έκανε θραύση ο Γιώργος Καλαϊτζάκης παρά την ήττα του Παναθηναϊκού, αφού τελείωσε το ματς με τη Ρεάλ με πέντε κλεψίματα. Ο Κότσαρ της Μπασκόνια ήταν ο άνθρωπος με το καλύτερο ranking, αφού έφτασε στο 31. Τώρα σχετικά με τους πόντους, δεν προκαλεί εντύπωση πως ο Μάικ Τζέιμς έκανε για άλλη μια φορά το… κομμάτι του με 26 πόντους.

Η Μακάμπι νίκησε δύσκολα τη Ζαλγκίρις και αυτό το οφείλει και τον Λορέντζο Μπράουν με τις 11 ασίστ του. Τέλος ο Ντεκ έκανε ζημιά στον Παναθηναϊκό μέσα στο ΟΑΚΑ, αφού μάζεψε 13 ριμπάουντ, έχοντας την καλύτερη επίδοση της αγωνιστικής.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

This Post Has One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Δείτε επίσης